TIPS OG RÅD

none
Hvilket Veet-produkt er det rigtige for mig?

Ønsker du en hårfjerningsløsning, som kan give dig salonresultater derhjemme? Veet® har en produktserie, som er specielt udviklet til at give dig silkeblød hud. Uanset om du ønsker produkter til præcis voksbehandling af områder som f.eks. bikinilinjen, praktiske løsninger i en travl hverdag eller produkter, der giver dig glat hud i op til 4 uger, findes der et Veet®-produkt, som passer til dig.

Læs mere
none
Hårfjerning med kold voks

Søger du en praktisk hårfjerningsløsning, som kan give dig glat hud i lang tid? Kold voks er en god løsning, fordi den er hurtig at påføre og fjerner håret helt ved rødderne, så du får glat hud i op til 28 dage. De er kompakte og leveres med voksen påført og er derfor den perfekte hårfjerningsløsning på rejsen.

Læs mere
none
Kan jeg selv fjerne hår?

Hårfjerning kan være besværligt, hvis man ikke ved, hvordan man kommer i gang. Du bør starte med at finde de hårfjerningsprodukter, som passer bedst til dig, din hud og dine behov. Spørgsmålet er så, om du selv kan fjerne hår? Ja, det kan du, og Veet® kan hjælpe dig til at få et godt resultat.

Læs mere