Kan jeg selv fjerne hår?

Hårfjerning kan være besværligt, hvis man ikke ved, hvordan man kommer i gang. Du bør starte med at finde de hårfjerningsprodukter, som passer bedst til dig, din hud og dine behov. Spørgsmålet er så, om du selv kan fjerne hår? Ja, det kan du, og Veet® kan hjælpe dig til at få et godt resultat. 

Find det rigtige produkt

Veet har et stort udvalg af hårfjerningsprodukter, som alle er målrettet dine behov. Uanset om du trænger til en hurtig opfriskning, eller du skal gøre dig klar til en vigtig dag, så kan du finde et produkt og en metode, der passer til dig, i Find dit Veet®-produkt. 

Alle Veet-produkter er designet til at give dig mærkbart glat hud derhjemme. Når du læser om produkterne vil du bemærke, at alle Veet produktsider indeholder en grundig beskrivelse, detaljerede instruktioner og videoanmeldelser, som du kan bruge til at vælge det produkt, der passer bedst til dig. Husk også, at Veet har en serie hårfjerningsprodukter til hjemmebrug, som er specifikt udviklet til følsom hud. 

Tips til sikker hårfjerning

1. Følg brugsanvisningen 

Veet er nemt at bruge, og der medfølger en specifik brugsanvisning i emballagen til alle hårfjerningsprodukterne. Uanset hvilket Veet-produkt du vælger, skal du læse og følge alle anvisningerne på emballagen, før du begynder at fjerne hår. Den enkle brugsanvisning vejleder dig gennem hele processen. 

2. Udfør først en test 

Før du bruger vores Veet hårfjerningsprodukter er det vigtigt, at du tester, hvordan din hud reagerer på produktet. Udfør først en test ved at påføre og fjerne hårfjerningsproduktet på et lille område på det sted, du vil behandle. Hvis der ikke har været en uønsket reaktion efter 24 timer, kan du bruge produktet på normal vis.[1] Husk at udføre testen for hvert Veet hårfjerningsprodukt, du ønsker at bruge. 

3. Eksfolier huden 

Hvis du vælger et af vores voksprodukter, anbefaler vi, at du eksfolierer huden 24 timer før, du bruger et Veet hårfjerningsprodukt.[1] Eksfoliering forbereder hårene til behandlingen, så du får det bedst mulige resultat. Dette trin er især vigtigt, hvis du har tendens til at få indgroede hår. Bemærk, at der i nogle tilfælde kan forekomme rødme efter eksfoliering, og du kan først forvente at få det ønskede resultat, efter en eventuel rødme har fortaget sig. 

4. Hold huden ren 

Veet hårfjerningsprodukter virker bedst, når huden er fri for naturlige olier eller rester af hudcreme. Vi anbefaler, at huden er ren og tør, da det giver det bedste resultat. 

5. Vent med at påføre andre produkter 

Du bør vente i 24 timer, før du bruger antiperspirant, parfumerede produkter eller selvbrunerprodukter.[2] 

Når du er klar til at gå i gang, har Veet et produkt, som passer til alle former for hårfjerning. Med Veet får du nemt silkeblød hud derhjemme. Du kan godt!