Hårfjerning med kold voks

Søger du en praktisk hårfjerningsløsning, som kan give dig glat hud i lang tid? Kold voks er en god løsning, fordi den er hurtig at påføre og fjerner håret helt ved rødderne, så du får glat hud i op til 28 dage. De er kompakte og leveres med voksen påført og er derfor den perfekte hårfjerningsløsning på rejsen. Læs mere om hårfjerning med kold voks nedenfor!

Sådan bruger du kold voks

Du kan med fordel forberede huden til voksbehandlingen ved at eksfoliere med en loofah-svamp eller bodyscrub 24 timer før behandlingen. Det bidrager til at fjerne døde hudceller og hudfedt, som kan tilstoppe hårets follikler, så strimlerne med kold voks nemmere kan sidde fast på huden.

Veet® voksstrimler er nemme at bruge, der medfølger en brugsanvisning i 4 trin, og du får glat hud i op til 28 dage. Læs brugsanvisningen, før du bruger produktet. Når du har sikret dig, at huden er tør:

  1. Skil strimlerne fra hinanden ved hjælp af den afrundede bue
  2. Tryk voksstrimlen fast mod huden i hårets vækstretning
  3. Hold huden over strimlen stram, før strimlen trækkes af i en hurtig bevægelse mod hårets vækstretning
  4. Fjern eventuelle rester af voks med en Perfect Finish Wipe

Fordele ved hårfjerning med kold voks

Hårfjerning med kold voks er en praktisk og nem hårfjerningsmetode. Vores Veet® voksstrimler er nemme at påføre, klæber nemt og kan fjernes efter kun få sekunder. De er også praktiske til mindre områder af kroppen, der er svære at behandle, f.eks. bikinilinjen. Strimlerne kan klippes til, så de passer til et bestemt område på kroppen. Desuden kan du genbruge strimlen flere gange, til den ikke længere kan klæbe.

Ulemper ved hårfjerning med kold voks

Efter hårfjerning med kold voks sidder der ofte klistrede voksrester tilbage på huden. Strimler med kold voks fjerner ikke altid håret ved roden første gang, og det kan være nødvendigt at gentage behandlingen. Denne gentagelse kan føles besværlig, og der kan være øget risiko for irritation, hvis du har følsom hud [1].

Heldigvis har vi forskellige Veet® Cold Wax Strips, så der findes også én som passer til netop din hud. Den praktiske Easy GripTM-bue gør det nemt at fjerne hår ved rødderne, og vi har flere forskellige formuleringer til både tør og følsom hud. Vil du fjerne hår i ansigtet, under armene eller i bikinilinjen? Vi har også voksstrimler, som er specielt designet til disse følsomme områder, der er vanskelige at behandle.

Hårfjerning med kold voks er praktisk, hvis du har travlt, men alligevel gerne vil have glat hud uden hårstubbe. Gør hårfjerning nemt med Veet® Cold Wax Strips!