Er barbering altid den bedste måde at fjerne hår på?

Naturligvis er de fleste af os vant til skraber og benytter den som en hurtig og bekvem måde at fjerne hår på. Nogle gange er det en bedre løsning at udfordre sine vaner og prøve noget nyt. 

Der findes flere forskellige muligheder inden for hårfjerning, der egner sig bedre til bestemte kropsdele end barbermaskinen, og som måske også ville passe bedre ind i din dagligdag. Veet tilbyder en lang række produkter, som fokuserer på forskellige områder på kroppen og forskellige behov i dagligdagen (du kan finde en oversigt her). 

Derudover giver disse alternativer dig mulighed for at holde huden glat i længere tid, mindske dannelsen af hårstubbe samt reducere snitskader og indgroede hår. 

Er du stadig ikke helt overbevist? Så prøv at læse videre: 

Silkeglat hud i længere tid?

Afhængigt af rutine kan brugen af voks og hårfjerningscreme tage længere tid end barberingen. Med voksning og brug af hårfjerningscreme får du til gengæld et silke glat resultat, som holder i lang tid. Eksempelvis sørger Veets voksprodukter for glat hud i op til 28 dage. Er du parat til at prøve det før din næste ferie? Her finder du en oversigt over vores voksprodukter her. 

Undgå indgroede hår

Indgroede hår kan forekomme i forbindelse med alle hårfjerningsmetoder. Ikke desto mindre forekommer indgroede hår særligt hyppigt ved barbering. Ingen af os ønsker at have indgroede hår og slet ikke i bikinilinjen. Derfor vil det især her være en god idé at prøve en alternativ metode. Vi anbefaler vores Veet hårfjerningscreme til bikinilinjen. Desuden kan du undgå snitskader på dine mest sensitive områder. 

Blødere hår efter voksning?

Ved barbering bliver dine hår skåret af på hudoverfladen. Men hvis du fjerner dine hår ved hjælp af voksning, fjernes hårene allerede helt nede ved roden. Det betyder, at hårene vokser ud igen uden hårde kanter (som det kan være tilfældet ved barbering). Hvis du endnu ikke har prøvet voksning, kan vi anbefale vores koldvoksstrips til krop og ben. De er relativt nemme at anvende, også egnet til sensitiv hud og dermed et super produkt til nybegyndere. 

Reducerer voksning hårvæksten?

Mange tror, at voksningen gør, at hårene bliver tykkere og tættere, når de vokser ud igen. I virkeligheden bliver hårene meget finere, når de vokser ud igen. Det er dog vigtigt med en længere og regelmæssig anvendelse. Hvis du gennemfører din voksrutine regelmæssigt - hver 14. dag - bliver dine hår finere, og det kan gøre hårfjerningsprocessen nemmere for dig.