Veet for dig

Veet produkterne er specialudviklet til at give en glat og blød hud, uanset hvilken hudtype du har. Vi hjælper dig med at finde det rigtige produkt til hårfjerning, og kan endda give dig lige så gode resultater som på en klinik. Her får du bare lov til at være i hjemmets trygge rammer.

Lige meget om du har brug for hårfjerning med præcision i f.eks. områder som bikinilinje eller øjenbryn, en praktisk løsning i en travl hverdag eller bare blød hud, der holder i op til 4 uger - så kan du finde et Veet produkt, der passer til dine behov.

Hårfjerningscreme er en hurtig og smertefri måde at sige farvel til uønsket hår. Vores formular svækker håret, så det er nemt at få af, og samtidig indeholder det fugtighedscreme, som gør huden smuk. 

Voksstrips anbefales hvis du ønsker en nem måde til at opnå resultater, der holder længe. Samtidig vil du få færre, finere og blødere hår ved regelmæssig voksbehandling.

Hvis du ønsker resultater, der holder længe og med professionelle resultater, så er Warm Waxog Easy Wax det bedste valg for dig. Det vil give dig glat og blød hud i op til fire uger! 

Hvis det er hårfjerning til ansigtet du leder efter, så leverer Veet den perfekte kombination af varige resultater og pleje. Produkterne er nemme at bruge og giver dig mulighed for at dosere voksen præcist hvor der er brug for den - øjenbryn, overlæbe og på kinderne.

Nu skal du bare vælge det mest rigtige for dig! Prøv Find dit Veet produkt værktøjet for at finde de rigtige produkter, så du kan få en smuk og silkeblød hud.

Glem ikke at fortælle os om dine resultater nedenfor!