Sikker brug af Veet

Alle Veet-produkter er udviklet, så du kan opnå mærkbart glat hud i dit eget hjem. Det er vigtigt at følge vores brugsanvisning, så du opnår de bedst mulige resultater.

Du bør udføre en hudtest, før du bruger et hårfjerningsprodukt. Det kan du gøre ved at påføre produktet på et lille område af kroppen, der hvor du ønsker at fjerne hår, og følge brugsanvisningen. Hvis der ikke er nogen hudreaktion efter 24 timer, kan du fortsætte med hårfjerningen. Før du bruger det Veet-produkt, du har valgt, er det vigtigt at læse og følge den medfølgende brugsanvisning og eventuelle instruktioner på emballagen.

Hvis du har valgt at bruge voks, anbefaler vi at eksfoliere 24 timer før for at forberede håret og derved opnå de bedst mulige resultater. Det er især en god idé, hvis du har indgroede hår. Hvis du planlægger at fjerne hår op til en særlig lejlighed, skal du foretage voksbehandlingen 24 timer før, så en eventuel rødme har tid til at aftage.

Veet-produkter virker bedst på ren, tør hud. Fedt eller rester fra fugtighedscreme kan påvirke, hvor godt et Veet-produkt virker. Sørg for at vaske og tørre området inden hårfjerning.

Vi anbefaler at bruge vores produkter, der er fremstillet med specielle formuleringer til følsom hud.

Du skal blot følge disse tips og derefter vælge din foretrukne hårfjerningsmetode. Du vil blive overrasket over, hvor godt din hud ser ud efter at have brugt det.