Oplev Veet Wax Strips

Med Veet Wax Strips kan du få eksfolieret huden og opnå resultater, der holder op til fire uger. Den særlige formular indeholder Shea butter, som er kendt for sine fugtighedsgivende egenskaber med en duft af bær og passer til normal hud. Og så er de nemme at bruge! Det specielle Easy Grip™ hjælper dig til at få teknik som en ekspert, og til at fjerne hårene helt fra roden i en enkelt bevægelse. Veet Wax Strips virker endda på helt korte hår, og ved regelmæssig brug får du endda færre, finere og mere bløde hår, når de vokser ud igen.

Med Veet voks kan du holde en smuk og glat hud i helt op til 28 dage. Og fordi voksen virker effektivt på hår ned til 1,5 mm, så er det ikke nødvendigt at vente lang tid mellem hver voksbehandling.

Hvis du søger hurtige hårfjerningsresultater, så giver Veet Wax Strips dig muligheden for at fjerne hår med det samme - uden at du skal varme voksen op i en mikroovn først. Du skal ganske enkelt varme dem op ved at gnide dem mellem hænderne, og så er de klar til brug. Husk at tjekke, at huden er helt ren og tør, før du bruger dem for at sikre, at voksen virker effektivt.

Hvis du ønsker et professionelt resultat med din hårfjerning, så kan du opnå resultater som på en klinik ved at vælge et produkt indenfor serierne Veet Warm Wax eller Easy Wax. Hvis du gerne vil have et øjeblikkeligt resultat, men ikke er meget for at bruge voks, så vil Veet hårfjerningscreme være perfekt for dig.