Oplev Veet Warm Wax

Veet Warm Wax er den ultimative oplevelse, hvis du har tid til at forkæle dig selv. Behandlingen efterlader en super glat fornemmelse og en hud, der føles blød som silke i op til fire uger. Dette er den bedste løsning, hvis du gerne vil opnå resultater som på en klinik - hjemme hos dig selv. Du starter ganske enkelt med at varme voksen i en mikroovn eller et vandbad, tager den forsigtigt ud og så er du klar til at begynde. Spartlen til at påføre voksen har en enkel guide til at finde den rette temperatur, hvor det er sikkert at bruge voksen. Det er nemt! Super glat resultat uden du behøver at gå udenfor en dør! Det bedste resultat med varm voks fås ved en hårlængde på 5 mm. 

Prøv vores Veet Oriental Wax som er inspireret af den gamle orientalske voks opskrift med en effektiv sukkerformel, der giver dig et professionelt resultat med din hjemlige hårfjerning. De vedlagte strips kan vaskes efter brug og genbruges, når de er tørre. Du kan også vælge Veet Stripless Wax - den er specielt fremstillet med ingredienser, som dem de bruger på skønhedsklinikkerne. Voksen tørrer hurtigt, og den fjernes nemt uden brug af strips. Og de uønskede hår følger med!

Nu er du klar til at vise din bløde, glatte hud til resten af verden!

For hurtig hårfjerning eller meget korte hår, så er Veet Wax strips måske en bedre løsning. Også hvis du ønsker hurtige resultater, og voks ikke er noget for dig, så vil Veet hårfjerningscremevære perfekt.