Opdag Veet hårfjerningscreme

Prøv Veet hårfjerningscremer, hvis du ønsker en hurtig og smertefri metode til at fjerne uønsket hår. Vores formel svækker håret, så det nemt kommer af og indeholder fugtighedscreme, som gør huden endnu smukkere. Håret fjernes lige under hudoverfladen og vokser ud igen med runde ender, hvilket gør at de er meget blødere at røre ved. Resultatet kan dertil holde helt op til dobbelt så lang tid som ved barbering!

Vælg mellem hurtigtvirkende hårfjerningscremer, hårfjerningscremer udviklet til følsom hud og hårfjerningscremer til badet, som indeholder vandafvisende ingredienser. Inkluderet er en spartel, så du kan føle dig sikker, velvidende at du har det rigtige værktøj til at påføre og fjerne hårfjerningscremen. Fjern uønskede hår på kun tre til seks minutter*, uden hårdt arbejde og komplicerede procedurer!

Veet hårfjerningscremer er velegnet til både ben, arme, armhuler og bikinilinjen. Hvis du leder efter hårfjerningsprodukter til ansigtet, så vælg sættet Veet hårfjerningscreme til ansigtet. Alle hårfjerningscremer er super nemme at anvende, og du vil hurtigt få både silkeblød og behagelig hud, uanset hvilken hudtype du har.

For at sikre din hud forbliver sund og smuk, er det vigtigt, at du læser og følger vejledningerne og aldrig lader hårfjerningscremen blive på i mere end 6 minutter af gangen (eller 10 minutter, hvis du bruger hårfjerningscremen egnet til følsom hud).

 

*Tiden varierer alt efter produktversion. Hårfjerningscreme til normal og tør hud: 3 til 6 min.