Introduktion af Veet voksstrips med Easy-GelWax™ teknologi

Hårfjerning er en stor del af mange kvinders (og mænds) personlige skønhedsrutiner. Uanset om det er af æstetiske, praktiske eller komfortable årsager er hårfjerning en proces, som mange af os er bekendt med, og vi har alle vores holdning til, hvilken metode der virker bedst for os. Faktorer som sensitiv hud og en travl hverdag kan påvirke, hvilken hårfjerningsmetode vi vælger, men hvilke muligheder er der derude?

Hårfjerningscreme er fantastisk til at fjerne hår steder, hvor det er sværere at komme til. Hårfjerningscreme er populær, da den virker ved at opløse håret frem for at trække det ud. Det betyder, at hårfjerningscreme er en smertefri hårfjerningsteknik og vil efterlade huden uden stubbe i et par dage.

Nogle personer foretrækker at barbere sig med en skraber. Dog kan barbering betyde, at dine hår vokser hurtigere ud, der er risiko for at skære sig og det kan udtørre din hud.

Voksning er en af de mere populære hårfjerningsteknikker. Varm voks er godt, hvis du har tid til at forkæle dig selv og har erfaring med at bruge det. Hvis du ikke har så meget tid, er vores kolde voksstrips et meget populært alternativ, da de er meget nemme selv at bruge derhjemme, og vil efterlade dig med silkeglatte ben.

Så hvad er fordelene ved at bruge voksstrips?

  • Voksstrips trækker håret ud med roden, som betyder, at håret vil tage meget længere tid at vokse ud. Denne metode vil efterlade din hud silkeglat i op til 28 dage.
  • Veet voksstrips er effektive på korte hår på 1,5 mm eller længere, så du ikke skal vente så lang tid mellem voksningerne.
  • Voksstrips er praktiske at bruge hjemme og vil efterlade dit badeværelse ryddeligt. Du fjerner blot håret og smider derefter begge voksstrips og håret direkte i skraldespanden.
  • Med voksstrips er du i stand til at dække store områder ad gangen, som gør det til en effektiv hårfjerningsteknik.

Veet Easy- GelWax™ strips gør hårfjerning meget lettere og mere bekvemt for dig. Vores nye formel bevæger sig rundt om hårene og griber fat i dem og ikke huden. Dette betyder, at når du fjerner en strips, får du en eftertragtet silke glathed i op til 28 dage. Vores voksstrips Veet EasyGelWax™ er også super nemme at adskille. I modsætning til traditionelle voksstrips behøver de ikke at blive varmet op mellem hænderne, du kan bare tage dem ud af pakken og trække dem fra hinanden, som giver dig et par dyrebare minutter til at gøre dig klar!

Vi er sikre på, at du vil elske vores nye voksstrips Veet EasyGelWax, så prøv det selv og nyd fordelene ved silkeblød hud.