Brug af Veet for første gang

Det kan være overvældende at prøve noget for første gang, og hårfjerning er ingen undtagelse. Der er så mange forskellige muligheder, og der opstår hurtigt en masse spørgsmål. Voks eller hårfjerningscreme? Varm voks eller voks strips? Veet er her for at hjælpe dig med de alle de spørgsmål, du måtte have!

Med omfattende produktvejledninger har vi sørget for, at du kan føle dig godt tilpas, når du bruger et hårfjerningsprodukt for første gang. Hvis du er usikker på hvilket produkt, der er det rigtige for dig, så er det personaliserede værktøj Find dit Veet produkt skabt til dig. Du skal simpelthen bare vælge det ønskede hårfjerningsresultat, det område du vil have fjernet hår fra, samt hvilken hudtype du har (hvis du ved det), og så er du allerede godt på vej mod en lækker glat hud! Hvis du aldrig har prøvet Veet før, så foreslår vi, at du starter med at fjerne hår på benene. Så kan du forsætte med mere følsomme områder, som f.eks. bikinilinje og armhuler, når du har mere erfaring.

Tjek sektionen med myter og sandheder. Her kan du finde svar på de mest normale spørgsmål, og se hvad andre Veet brugere siger. Her vil du også kunne finde nogle gode tips og forslag! Og lige så snart du har prøvet et produkt, så lad os høre om dine erfaringer nedenfor.