Sikker brug af Veet

Alle Veet produkter er designet til at give dig en glat og silkeblød hud i dit eget hjems trygge rammer. For at være sikker på at opnå det bedste resultat, er det vigtigt at tage nogle forholdsregler. Det vil hjælpe til at sikre, at din hud beholder sin smukke tilstand. 

Før du anvender et hårfjerningsprodukt, bør du altid lave en patch test ved at anvende produktet på et mindre område af det, du gerne vil behandle. Hvis der ikke er nogen reaktion efter 24 timer, kan du fortsætte med at bruge produktet normalt. Lige meget hvilket Veet produkt du vælger, er det også vigtigt, at du læser og følger instruktionerne på pakken, inden du begynder at fjerne hår.

Hvis du vælger at bruge voks, anbefaler vi, at du eksfolierer 24 timer forinden for at opnå det bedste resultat. Det er værd at huske, særligt hvis du har problemer med indgroede hår. Hvis du voksbehandler, så du kan se smuk ud til en særlig begivenhed, er det en god ide at gøre det en dag i forvejen for at sikre, at eventuelle irritationer i huden er væk.

Veet produkter virker bedst på en ren og tør hud. Naturligt forekommende olier i huden eller fra fugtighedscremer kan påvirke effektiviteten af Veets produkter, så sørg for at vaske og tørre de områder, du ønsker at behandle, før du påbegynder hårfjerningen.

Ved at følge disse tips, kan du simpelthen vælge dit foretrukne hårfjerningsprodukt. Forbered dig på, at folk vender sig om og kigger efter dig!