5 tips til hvordan du forbereder dig til sommer

Som nedtællingen begynder og solen dukker frem bag de grå skyer, så er det tid til at pakke dine uldtrøjer, jakker og tørklæder væk, for at gøre plads til din sommer garderobe - og en god sommer garderobe betyder også mere mulighed for at vise dine ben frem.

I denne artikel vil vi tale om nogle ting, som du skal tænke over, for at få din hud til at se sit bedste ud denne sommer. Når det er gjort, er alt hvad du skal tænke på, at komme ud og nyde solen, spise masser af lækker mad og tilbringe dine eftermiddage ved stranden, parken eller bruge tiden på at udforske byen.

Huden

I ugerne op til sommer, skal du sørge for at drikke to liter vand om dagen for at hjælpe din krop, med at skylle eventuelle giftstoffer ud og samtidig fugter det din hud. Hurtigt bør du begynde at mærke en reel forskel i din hud, både ved hvordan huden ser ud og men også hvordan den føles.

Du kan også eksfoliere din hud med en eksfolieringshandske for at fjerne eventuelle døde hudceller. Det vil efterlade dig med blød hud, hvilket også gør, at du vil have bedre forudsætninger for at få en jævn farve i solen, som også vil holde længere efterfølgende. Bare sørg for at bruge en høj solfaktor inden og under eksponering for solen.

Så snart du kommer ud af bruseren, så brug en god fugtighedscreme til at holde fugten i huden. Sådan vil du få en strålende hud på ingen tid!

Hårfjerning

Et par dage før du ønsker at vise din glatte hud frem, er det et perfekte tidspunkt at begynde at tænke på din hårfjerningsrutine - du ønsker at have nok tid, til at din hud kan komme sig og enhver rødme har tid til at forsvinde - men du ikke ønsker ikke at der går for lang tid, så håret begynder at gro for tidligt tilbage igen.

Voks kan være en god mulighed, da det fjerner hårene ved roden. Det betyder, at håret vil være længere tid om at vokse tilbage end ved barbering, der ikke fjerner håret ved roden(4). Veet har en bred vifte af voks til forskellige områder af din krop, herunder er de mest følsomme af dem, og masser af vejledning og videoer om, hvordan man bruger voksen.

Hvis du har følsom hud eller føler, at voks er ikke det rigtige for dig, så har Veet også en række af hårfjerningscremer som en anden god mulighed, da dette er en helt smertefri hårfjerningsteknik. Påfør cremen på området med uønsket hår, vent den angivne tid (venligst læs altid indlægssedlen i pakken), og vask derefter cremen af - Så nemt er det!

Uanset hvad du vælger, så sørg for at lave en patch test 24 timer før, og følg vejledningen på pakken for at undgå enhver uventet allergisk reaktion. Når du er færdig med behandlingen, har du silkeblød hud, som du vil være glad for at vise frem!

Manicure

Ny lakerede negle fuldender et outfit, så hvorfor ikke give dig selv en hurtig, hjemme-manicure! Du behøver ikke at gå til yderligheder, bare fjern gammel neglelak, klip dine negle, så de alle har den samme længde, skub forsigtigt dine neglebånd tilbage og udvælg din favorit sommerfarve til at lakere dem med! Hvis du ikke har så rolige hænder, når det kommer til at ligge neglelakken selv, så sørg for dine negle er helt tørre og hop derefter i bad, giv dine hænder en blid skrub og alle de lakeringsfejl du har fået lavet, bliver vasket væk og ned i afløbet!

Solcreme

At beskytte din hud mod solen, kan være lidt besværligt, når man egentlig gerne bare vil ud og nyde solen, men det er meget vigtigt at beskytte sig mod solen og det må ikke springes over. Invester i en god solcreme og påfør den generøst, 15 minutter før du skal udenfor, for at give solcremen den tid, det tager at suge sig ind i huden(5). Glem ikke dit ansigt - når du køber foundation og fugtighedscreme, så sørg for at de indeholder en god mængde af SPF som beskytter dit ansigt, mens du er ude i solen.