Voksbehandling med præcision

Alle har en vis grad af hår over hele kroppen, også i deres ansigter, men det er mere tydeligt hos nogle end det er hos andre. Nogen vælger at fjerne uønsket ansigtshår, selvom det er helt naturligt, og det rejser følgende spørgsmål: Hvilken måde er den bedste at gøre det på?

Hvad man ikke skal gøre

For det første er barbering ikke til debat. Bladene fjerner ikke blot vigtige olier, der hjælper din hud med at holde på fugten, så det forstyrre dens hårfine balance, men de skærer også gennem hårene og efterlader dem med hårde kanter. Det får tilbagevæksten af hårene til at føles kradsende, og det bidrager til de ”blå” stubbe du ikke ønsker af din hårfjerning.

Voksbehandling

Voksbehandling er den mest pålidelige løsning, da det fjerner hårene helt nede ved deres rødder uden nogle synlige stubbe, hvilket holder i flere uger i modsætning til de få dage. Hvis du bruger det regelmæssigt, vil der endda vokse færre hår ud, som samtidig også er finere og blødere. Den eneste lille udfordring, der kan opstå er, at det godt kan være svært at behandle områder i ansigtet med stor nøjagtighed. Veet’s Wax strips til ansigtet er en god løsning, da de er hurtige og nemme at bruge, og de kan skæres til, så de passer. Der kræves dog nogle gange mere præcision, end de kan give.

Markant præcision

Derfor udviklede Veet  Face Precision Wax & Care, specielt udviklet til fjernelse af hår i ansigtet. Den omhyggeligt designede tube, der er nem at bruge, giver dig lov til at påføre den ønskede mængde voks, lige der hvor der er brug for det. Med dette produkt kan du være sikker på at få fat i alle hårene omkring din overlæbe og din hage. Fordi ansigtet er så følsomt et område, kommer Precision Wax & Care med en lindrende creme, der er beriget med Aloe Vera og holder din hud fugtig og smuk efter behandlingen.

Der hvor dette produkt skiller sig ud er dog, når de bruges til at forme og fuldende uregerlige bryn. Præcisionsniveauet ved denne metode giver nøjagtige kurver og fuldstændig lige linjer. Så om du er mest til Grace Kelly eller Audrey Hepburn, så kan du altid opnå perfekt formede bryn.

Så hvis du har lyst til at holde dit ansigt fri for dun, så hold din hud fugtig og sund, mens du opnår præcisionen, som du forlanger ved at følge enhver kontur i dit ansigt og behandle hvert hår individuelt, hvis du har lyst til det!