Vinterens solsøgere

Det er nogen gange nemt at glemme følelsen af solen på din hud i de kolde vintermåneder. Det kan være fristende at blive i vinterdvalen, når vejret byder på vind, regn og faldende temperaturer. Vi ved alle, at det nogen gange godt kan forstyrre vores hårfjerningsrutine.

Hvis du dog har mod på oplevelsen, kan vinteren dog være en god årstid at få det lille solfiks, som din krop hungrer efter! Din ønskede destination findes et eller andet sted, om du så er til udforskning af en travl by, solbadning på stranden eller hvis du vil give dig selv et velfortjent hvil. Her er nogle populære steder til vinterens solsøgere og selvfølgelig nogle hurtige hårfjerningstips, der vil få dig til at stråle, før du overhovedet letter.

Strandsild

Miami kan være det rette sted for dig at besøge, hvis du foretrækker at dykke i bølgen blå og solbade i sandet. Udover 13,5 km med hvide sandstrande er byen kendt for dens hippe festscene, perfekte stil, arkitektur og strande, der hvisker dit navn i bølgerne. Miami tilbyder ikke blot den perfekte chance for et glædeligt gensyn med den savnede sol, men dets livlige natteliv giver dig muligheden for at vise din glatte hud og dine dansetrin frem langt ud på natten!

Bylivet

Hvis du er typen, der bliver rastløs efter et par timer på stranden, kan en kort pause til fordel for bylivet være det rette valg for dig. Marrakech er en energisk turistdestination året rundt med dejlige temperaturer, der kan nå op på 16 °C i vintermånederne[1], hvilket er perfekt til at udforske denne snoede by, uden at du vil komme til at svede for meget[2]. Der er rigeligt med udflugter at bruge tiden på, da du både kan udforske byens farverige markeder, prøve dine bedste Berber dansetrin af eller at blive skrubbet godt igennem fra top til tå ved en traditionel marokkansk badeanstalt[3]. Det sæsonprægede vejr er den perfekte chance for at skille sig af med vinterfrakken og –støvlerne. Selvom man generelt følger en mere tilbageholden dresscode, har du stadig mulighed for at bære en sommerkjole, samtidig med at du tildækker både skuldre og knæ[4].

Hvile og afslapning

Nogen gange har vi bare brug for at smække benene op, lytte til havets lyde og falde hen til en god bog. Hvis du søger fred og privatliv, er Barbados kendt for sit udvalg af private ferieklubber og spaer, der giver dig den pause fra vinteren, du drømmer om, uden du behøver at løfte en finger[5]. Mange af øens historiske bygninger fra kolonitiden er blevet lavet om til små ugenerede feriesteder, hvor nogle af dem har deres egne restauranter i top kvalitet, fuld spaservice og private swimmingpools[6]! På en kort tur kan du nå at tjekke øens verdensberømte strande ud eller besøge en af de lokale alkoholskure… Eller du kan blot læne dig tilbage i din hængekøje og slappe af!

Forberedelse er nøglen

Som med alle andre hårfjerningsmetoder foreslår vi, at du rejser mindst 24 timer før, du begynder at svømme eller solbade, så det er en god idé at være et skridt foran i planlægningsprocessen. Når du bryder ud af din vinterdvale, kan det betyde, at din hud kan have brug for lidt ekstra kærlighed og pleje, før du rejser. Vi foreslår en varm voks som Veet Spawax, der endda kan anvendes ved din sensitive bikinilinje.

Voksbehandling kan give dig et glat resultat i op til fire uger[7], så med denne metode skal du ikke bekymre dig om eventuelle opfriskninger, mens du er væk[8]! Hvis du har pakkestress inden afrejse, bør du finde tid til en voksbehandling nogle få dage, før du rejser. Start med at skrubbe dig i et varmt bad. Eksfolieringen hjælper med at skylle død hud væk, så voksen får nemmere ved at gribe godt fat i hvert enkelt hår. Det varme vand hjælper også med at åbne dine porer, så hårsækkene lettere giver slip[9].

Spawax tager 30 minutter at opvarme – hvilket er tid nok til en hurtig pedicure! Når det er klar, skal du blot smøre voksen ud på det ønskede område, før du trækker det af mod hårene. Gentag processen og se din glatte hud, der begynder at stråle igen. Det er en god idé at påføre fugtighedscreme for at lindre rødmen efter voksbehandlingen. Husk at opretholde fugtighedsrutinen så du vil stråle, når dit fly letter. Et sidste tip: Det er en god idé at huske en pincet i din beautyboks, hvis du finder nogle irriterende hårrester!

Vi håber, at du har fundet inspiration til at bryde vinterrutinerne i år. Det er måske på tide at finde sommerkjolerne frem igen og stige på et fly til en valgfri solbeskinnet destination.