Vinter – Følger du de samme rutiner som om sommeren?

Dagene bliver kortere, uret er stillet en time tilbage og sommerkjolerne er lagt væk. Nu skutter vi os i langærmede trøjer, tykke strømpebukser og varme bukser! Når vi pakker vores kroppe ind i tykke lag af tøj, kan det være fristende at slække lidt på skønhedsrutinerne. Det kan der være både fordele og ulemper ved. Lad os se nærmere på fordelene og ulemperne ved at lade vinterpelsen gro!

Bør jeg blive ved med at voksbehandle om vinteren?

IMOD

Du kan spare penge ved ikke at skulle gå på skønhedssalonen for at få en voksbehandling.

 

FOR

Voksbehandling eksfolierer og øger den cellefornyelse i huden som ellers kan give tør hud.

 

IMOD

Du vil gerne have et afbræk fra besværet.

FOR

Du vil ikke være fristet til at bruge skraber for at holde huden glat, og dermed ødelægge alt det gode arbejde voksbehandlingerne har udrettet.

IMOD

Hårene kan hjælpe dig med at holde dig varm!

FOR

Du kan fastholde den smukke hud, du har arbejdet hård for at få i løbet af sommeren.

 

 

FOR

Du vil altid være klar til at hoppe ned i den lange sorte kjole og smutte til vinterens fester i sidste øjeblik!

 

Der er ingen grund til at tænke, at voksbehandlinger om vinteren er overflødige. Der findes et par nemme og hurtige løsninger, som både får dig til at føle dig godt tilpas og se godt ud. I stedet for at gå på skønhedssalon kan du lave kvalitetsresultater derhjemme med Veet Vax Strips og Easy Wax Roll-on-System. Ved regelmæssigt at vokse i løbet af vinteren kan du sikre, at hårene forbliver fine og tynde indtil, det er tid til at lufte ben og arme igen. Et stort problem om vinteren er desuden tør hud, som folk febrilsk forsøger at bekæmpe med fugtighedscremer. Fugtighedscreme er dog ofte spildt på død hud og blokerede porer. Voksbehandling hjælper huden med at forny de døde hudceller og holder huden eksfolieret, så når du anvender fugtighedscreme, vil den gøre gavn, der hvor den skal. Voksbehandling kan føles en anelse mere smertefuldt om vinteren, fordi når det er koldt, trækker huden sig sammen og påvirker dine hårsække. Hårsækkene holder derfor godt fast i hårene, og det kan altså gøre ondt, når de bliver trukket ud. Den simple metode til at undgå unødig smerte er ved at vaske området, hvor du vil fjerne hår, i varmt vand før behandling. Det hjælper din hud med at slappe af og åbner porerne, hvilket kan dæmpe smerten fra voksbehandlingen betydeligt. Du skal huske, at det område der skal voksbehandles, altid først skal være helt tørt før voksen påføres.   

Vær på forkant med dine hårfjerningsrutiner denne vinter, så høster du frugterne fra årets arbejde og er klar til julefrokosten med smukke ben selv i sidste øjeblik.