Veet SpaWax: En komplet guide

Du har måske forbedret din hjemmespa-oplevelse til en kunstart i sig selv, og skabt et fristed i dit eget badeværelse, men nogle gange føles det ikke helt rigtigt. Du har måske tændt stearinlysene og musikken, og sørget for at vandet har den rette temperatur. Selvom voksstrips er nemme og effektive, er det ikke helt det samme som at få den fulde varm voks behandling.

Varm voksbehandling derhjemme

Vi har skabt Spawax Stripless Wax Warming Kit til dem af jer, der ikke synes voksstrips er passende eller til dem, der bare gerne vil opgradere deres hårfjerningsoplevelse derhjemme. De er designet til brug med speciallavet voks til glat påføring, og det er et varmesystem, der smelter voksen og holder den på en perfekt temperatur, så du ikke vil opleve nogle problemer med at opnå salon-resultater hjemme i trygge rammer!

Sådan bruger man Spawax

Alt du skal gøre er at tilføje voksen til apparatet, tage låget på igen og tænde det. Vent derefter til voksen smelter (hvilket tager 30 minutter for 4 voksdiske) og rør rundt, hvis det er nødvendigt indtil det når en glat, flydende konsistens. Påfør det på det ønskede område med den tilhørende spatel, så det tørrer med det samme. Voksen vil størkne til en fleksibel strip – så ingen stofstrip er nødvendig – og du skal blot fjerne den i én, nem, jævn bevægelse, som tager hårene (helt ned til 2 mm.) med sig. Du kan på denne måde fjerne hår fra benene, under armene og ved bikinilinjen. Derudover skal du ikke bekymre dig om at rengøre indersiden af apparatet, da det resterende voks vil smelte igen næte gang det tages i brug.

For at få en mere detaljeret instruktion kan du læse den tilhørende brugsvejledning.

Fordelene

Der er fordele ved Spawax, der går ud over selve oplevelsen, som ved brug af voksen faktisk gør processen nemmere og mere komfortabel, da varmen udvider porerne og gør, at hårene kan fjernes med mindre modstand. Du kan også selv bestemme hvor stort et område, du ønsker at behandle, uden du skal bekymre dig om, hvor mange strips der skal til. Det giver dig også friheden til at være meget mere nøjagtig og kun fjerne de hår, som du ønsker.

Voksgenopfyldningerne fås i lilla lilje og sukkerfigen, så skub liv i din hjemmelige spaoplevelse med vores Spawax Stipless Wax Warming sæt.