Veet introducerer Silk and Fresh Hair Removal Cream™

Uanset om det er behårede ben, som du bare ikke lige har fået barberet, buskede bryn, der har brug for at blive tæmmet en smule eller en uregerlig bikinilinjen, kan hårfjerning være smertefuldt i alle aspekter af ordet.

Heldigvis er der mange forskellige måder at slippe af med uønsket hår; selv om, hvad der virker for én person, virker måske ikke for en anden. Nogle mennesker foretrækker voks, mens andre måske foretrækker en hårfjerningscreme eller barberskraber.

Hårfjerningscremer nedbryder strukturen i dit hår og opløser keratin, hvilket efterlader hårene svage. De falder derefter løs fra hårsækken og du kan tørre hårene væk med cremen(1), ved hjælp af spatellen i pakken. Hårfjerningscreme er fantastisk, hvis du er mere følsom over for den smerte, som nogle af de andre hårfjerningsteknikker kan give, men hårfjerningscremer kan også have dårlige sider - nemlig lugten.

Hårfjerningscremer har et ry for sin dårlige lugt. At skulle skrubbe cremen væk fra din hud, og bagefter skulle lade et vindue åbent stå åbent, for at få noget frisk luft ind, gør denne teknik mindre tiltrækkende.

Veet tog et kig på dette, og er kommet op med en ny og forbedret formel til vores hårfjerningscremer. Veet Silk & Fresh™ hårfjerningsprodukterne er udviklet med ny duft teknologi, som betyder, at der ikke er nogen vedvarende lugt under eller efter hårfjerningsprocessen, hvilket gør det til en langt mere behagelig oplevelse. Aloe vera og E-vitamin i cremen hjælper også til at fugte huden og holde den blød.

Med den nye og forbedrede duft, er Veet Silk & Fresh ™ Hair Removal Cream en god ”hjemme-løsning”. Det er super nemt og meget hurtigt! Som med de fleste hårfjerningscremer, skal du blot påføre cremen på det område af hår, som du ønsker at fjerne med den lille plastik spatel, der følger med produktet, vent 5 - 10 minutter og derefter vasker du cremen af med en våd klud. Husk altid at være sikker på at læse instruktionerne og lave en patch test før brug, for at undgå uventede allergiske reaktioner! 

Bortset fra dette, har hårfjerningscremer også en masse fordele. For det første vil resultaterne vare lidt længere end ved barbering, da cremen er i stand til at fjerne hårene lige under overfladen af ​​huden.(2) Det er en helt smertefri, men stadig effektiv proces, med ingen risiko for at skære eller lave rifter i huden med barberbladene. Heller ingen smerter fra at hive hårene ud, hvilket gør hårfjerningscreme til en en god mulighed for dem med en lav smertegrænse og perfekt til følsomme områder, som under armene.

Det er en god teknik at bruge under armene og andre områder, der ikke hele flade og jævne, da du er i stand til at sprede cremen rundt i alle kurver og konturer af din krop. Når det kommer til at fjerne cremen efter at den har udført sin magi, Så eksfolierer du faktisk din hud på samme tid og fjernelse af eventuelle døde hudceller på overfladen hjælper med til at give din hud glød!

Med alle disse fordele og ​​den nye forbedrede, friske duftformel, hvorfor ikke give hårfjerningscremen en chance og se selv resultaterne.

 

(1)   http://hairremoval.about.com/od/depilatories/a/Depilatory-101.htm

(2)   http://www.veet.co.uk/how-to-guides-articles/discover-veet-cream/