Tips og råd til at fjerne ansigtshår

Mange kvinder elsker deres mænds ansigtshår, men deres eget er ikke altid velkommen. Alle kvinder har det, men det er kun et problem, når det begynder at blive synligt og påvirker deres selvtillid. Der er heldigvis mange måder at klare det på, og nogle ting fungerer bedre på forskellige områder af ansigtet end andre.

Voksbehandling:

Det er en meget almindelig teknik, og den kan bruges mange steder i ansigtet. Mange kvinder får deres øjenbryn voksede, som en vigtig del af deres skønhedsrutine, da det kan gøres på overlæben, hagen og kinderne.  Du kunne betale en kosmetolog for at fjerne hårene for dig i en salon, men så kan du ende med at rende rundt med midlertidige røde pletter i ansigtet ude i offentligheden, når det er lige så nemt (og potentielt meget billigere) at gøre det hjemme hos dig selv. Veet Wax Strips til ansigtet et specielt designede til at opnå den præcision, der er brug for på de følsomme områder i dit ansigt. De kan give dig glat hud i op til fire uger.

Epilation:

Epilation er en anden metode, der er meget populær til forskellige områder i ansigtet - især ved øjenbrynene. Hvis du dog ikke selv er ekspert, skal du få en erfaren kosmetolog til at gøre det for dig. Det betyder heldigvis ikke, at du altid behøver at tage en tur til salonen, da der hele tiden popper flere steder op i de fleste indkøbscentre og skønhedsbutikker, hvor du kan få det ordnet. Epilation er meget præcist, da du kan fjerne et enkelt hår ad gangen (eller en hel række ad gangen), hvilket gør det til en god måde at rette øjenbrynene på.

Afblegning:

Denne metode bruges mest til at afblege hårene på overlæben, så man ikke lægger så meget mærke til dem. Du kan påføre den specielle ansigtsafbleger derhjemme og fjerne det efter ti minutter med koldt vand. Der er ingen risiko for indgroede hår med denne metode, da du ikke fjerner hårsækkene. Det betyder dog også, at overfladen ikke vil være helt glat og hårfri. Hårene vil stadig være der, de vil blot være mindre synlige. Men der er visse risici ved afblegning, som mange mennesker finder distraherende. Det er vigtigt, at man er bevidst om de anvendte kemikalier i afblegningen, og at man læser instrukserne meget grundigt før brug.

Plukning:

Det er en ret tidskrævende proces, der involverer en pincet til at plukke ét hår ad gangen. Det kan være smertefuldt, men det er meget præcist, når man vil fjerne det sidste tilbageværende hår! Det er en god måde at fjerne eventuelle omstrejfende hår, som du har glemt i forbindelse med en voksbehandling for eksempel. Det er bedst at investere i en god pincet for at opnå de bedste resultater, da billige pincetter kan besværliggøre processen meget!

Dette er de fem mest almindelige hårfjerningsmetoder af uønskede hår. Det er værd at tage sig tid til at prøve dem alle for at se, hvilken metode der virker for dig, så du vil være fri for hår på ingen tid og eksplodere af selvtillid!