Sommerklar

Hvis du foretrækker at være bar (eller næsten bar!) på stranden, er det vigtigt at være sikker på, at du også selv er klar. Det kan være svært at vide, hvad man skal gøre for at forberede sig på sol, sand og badetøj.

Ben

Da de færreste vil iføre jer en Victoriansk badedragt i fuld længde, kan det være svært at vide, hvordan du holder dine ben fri for hår – på det tidspunkt, hvor du kommer til at have dem fremme hele tiden og hver dag! Det kan være en god idé at droppe skraberen til fordel for andre metoder op til sommeren eller op til ferier. Barbering har ry for at være den hurtigste og nemmeste metode til hårfjerning i hverdagen, men det kan være en idé at udskifte den med en hårfjerningscreme. Cremer nedbryder hårenes proteiner, så de knækker af lige under huden. Fordelen ved dette er, at den ikke skærer igennem hårene og efterlader kanterne kløende og grove. Da cremen effektivt opløser håret, er resultatet blødere hår, der er mindre synlige end stubbe. Hårfjerningscremer er desuden meget hurtige og nemme at bruge, og det kan endda gøres i badet ligesom ved barbering.

Under armene og ved bikinizonen

Der er et enormt antal af tilgængelige badedragter i forskellige stilarter, størrelser og former, så det er værd at have det i tankerne, når du skal beslutte, hvor meget hår der skal af. Man ønsker ikke at trimme bikinizonen, så den passer til et par trusser, hvorefter du bliver mødt med omstrejfende hår, når du bruger et andet par!

Mens cremer er én løsning, er den bedste opskrift til en hårfri sommer at vælge en voksbehandling. Det kan kræve en kort forberedelsestid, hvor du lader dine hår vokse ud (da voks virker bedst med hår, der er over 5 mm. – men kan virke med hår på ned til 2 mm.), men resultatet kan vare i op til fire uger, og det giver dig en masse ekstra tid til ferie - uden du skal tænke over uønskede hår.

For at få disse resultater betyder det dog ikke, at du behøver at bruge mange penge i en salon, da du kan få gode resultater med kolde voks strips. Vores voks strips med Easy Grip er designet specielt til under armene og bikinizonen, så lige meget hvor meget du vil fjerne, kan du gøre det i dit hjems trygge rammer! Voksen er udviklet specielt med mandelolie og E-vitaminer, der giver fugt og eksfoliering for at mindske ubehag og holde din hud så blød og glat som muligt.