Shower Power

Det kan være svært at finde tiden til at forkæle sig selv, når man skal balancere en hektisk tidsplan med arbejde og fritid.

Vi ønsker alle silkebløde ben, men hvad er den mest passende og hurtigste hårfjerningsrutine, når man er en pige på farten? I denne guide giver vi forslag til nogle tidsbesparende produkter og metoder til den bedste hårfjerningsrutine for dig.

Barbering i badet – inkludér din hårfjerningsrutine i dit daglige bad.

Når du vasker hår opsuger din krop allerede fugten og blødgør hårene.

Eksfolier din hud med en loofahsvamp, børste eller handsker for at komme af med død hud. Det vil også medføre en tættere barbering.

Indsæb dine ben med en fugtgivende barberskum eller –gel, mens din balsam trænger ind. Brug altid en skraber af høj kvalitet til barbering af dine ben for at sikre, at du får de bedste resultater.

Tip: Smør fugtgivende creme på så snart du kommer ud af badet og lad din hud absorbere det, mens du tørrer og sætter dit hår.

Hårfjerningscremer  Veet In Shower Hårfjerningscreme er perfekt, hvis du konstant føler, at du er bagud. De er designede til at passe ind i din travle hverdag, så du sparer tid og får et fantastisk resultat.

Du skal blot påføre cremen, inden du går i bad. Cremen indeholder vandafvisende ingredienser, der lader dig vaske hårene væk, mens du venter, så du ikke spilder noget tid!

Når du er færdig med at vaske dit hår, skal du blot vaske cremen væk for et silkeblødt resultat.

Og så sidder du endda ikke tilbage med noget rod efterfølgende, da du simpelthen skyller resten af cremen ud i afløbet.

Hårfjerningscremer giver dig et længerevarende resultat end barbering, da cremen opløser håret helt nede ved roden[1].

Så hvis du har en travl weekend, er dette den perfekte hårfjerningsløsning for dig og din rutine.

Vi ved alle, hvor svært det er at finde tid til sig selv. Inkorporeringen af din hårfjerningsrutine i dit brusebad giver dig et hurtigt resultat uden noget rod efterfølgende!

Det er perfekt for dem, der ønsker at vise deres silkebløde ben frem - uden at gå på kompromis med deres tidsplan![1] http://www.discovergoodnutrition.com/2013/12/hair-removal/