Sådan fjerner du nemmest hår Fra bikinilinjen

I 1946 afslørede Louis Réard “Bikinien”, en to-delt badedragt der faktisk ikke vagte opsigt på gund af det høje snit ved benet, men fordi folk kunne se den badendes navle!

Opkaldt efter den øgruppe i Stillehavet, hvor det amerikanske militær foretog prøvespræninger med atombomben, tog disse fire trekantende stykker stoffer (med sammenlagt kun 30cm² stof!) verden med storm – til trods for den indledende modstand.

I kølvandet på bikiniens fødsel opstod begrebet ”bikinilinjen”, da den nye strandmode pludselig afslørede områder af kroppen, der ikke før havde været synlige. Dette gav bestemt kvinderne noget nyt at tænke over.

Heldigvis er det nemt at holde din bikinilinje velplejet og fri for uønskede hår, takket være nye metoder til hjemmevoksning og hårfjerningscremer. Vi vil her gennemgå disse metoder for at sikre, at din hårfjerning er så nem, hurtig og smertefri som overhovedet muligt.

 

Voks

Voksbehandling er en fantastisk mulighed fordi den fjerner hårerne ved rødderne. Det betyder, at det vil tage hårerne op til fire uger at vokse ud igen. Når de vokser ud vil de desuden blive blødere og tyndere med tiden, hvilken igen betyder mindre besvær for dig. Der er to metoder, vi vil anbefale, og de kan groft deles ind i kold voksbehandling og varm voksbehandling, også kaldet warm wax. Hvis du har travlt, er voksstrips til bikinilinjen en perfekt løsning. Både voks og strips i den rigtige størrelse kommer i en og samme pakke, så alt du skal gøre er at varm stripsene let mellem hænderne, læg dem hvor du ønsker hår fjernet og hive dem af i et hurtigt ryk. Med Veets Easy Grip teknologi er det let at få ordentligt fat i stripsen. De kan også klippes til så de passer perfekt til din krops former, så de giver et endnu bedre resultat. Hvis du er på udkig efter en mere langsigtet løsning, bør du overveje Easy Wax roll-on. Den opvarmer voksen til den rette temperatur for dig, og påfører den helt rigtige mænge voks takket være dens særligt tilpassede applikator, som giver dig et skønhedssalonværdigt resultat derhjemme. Påfør voksen og brug de vedlagte strips til at gøre din bikinilinje sommerklar.


Sådan Fjerner Du Nemmest Hår Fra Bikinilinjen

Hårfjerningscremer er nemme og effektive med en en virkningstid helt ned på bare tre minutter. Hårfjerningscreme virker ved at nedbryde hårstråene og dermed få dem til at knække lige under huden, så din hud efterlades blød og glat i dobbelt så lang tid som ved almindelig barbering. Cremerne kommer i forskellige former og indpakninger, eksempelvis den klassiske Veet Hårfjerningscreme eller med Perfect Touch spatel i Veet Supreme Essence som er særligt designet, så du nemt kan påføre cremen selv i den svære bikinilinje, da den følger din krops former. Du påfører simpelthen bare cremen på det område, hvorfra du ønsker at fjerne hårerne og lader den sidde og virke. Efter et par minutter skraber du en lille smule af og ser om hårerne også ryger med, hvis ikke så lad cremen virke lidt længere og prøv igen. Overskrid aldrig den anbefalede tidsramme der er angivet på produktet. Hvis du finder et eller to stædige hår, så pluk dem ud med en pincet, så har du et perfekt resultat.

 

Barbering

Selvfølgelig er der altid den frygtede mulighed for barbering. Dette bør aldrig være dit første valg, da det efterlader både indgroede hår og en mørk underskov, ligesom der ofte kommer sorte prikker som gør det vanskeligt at få et flot resultat. Og så har vi ikke engang snakket om kløen endnu! Men vi ved også, at der ikke altid er bedre muligheder...

 

Med alle hårfjerningsmidler anbefaler vi, at du tester produktet på et lille område for at sikre du ikke får en allergisk reaktion. Efter du har fjernet hår i bikinilinjen, bør du undgå parfumerede, skrappe sæber eller fugtcremer i 24 timer, og det kan også anbefales, at du ungår stramt eller kradsende undertøj for at skåne din hud for irritation. For at opnå et endnu flottere resultat kan du eksfoliere hunden 24 timer før og igen lige inden, du fjerner hårerne. Vask området med varmt vand og tør det grundigt, da det åbner op for dine porer. Dette gør det meget nemmere og mere effektivt at fjerne alle hår, og sikrer dig det bedste og flotteste resultat. Nu er du klar til stranden.