Professionel voksbehandling hjemme

Voksbehandling betyder typisk to ting; en dyr tur til skønhedssalonen eller et vildt eksperiment hjemme i stuen, der nemt involverer microbølgeovnen, varm voks, elektriske apparater, blod, sved og tårer.

Heldigvis er alt dette ved at være noget som hører fortiden til takket være Veets nemme Roll-On-System. Et alt-i-et apparat der både varmen voksen og virker som applikator for at sikre en jævn og glat overflade.


Fordelene 
Denne hårfjerningsmetode er en slags epilering, som fjerner håret ved rødderne, istedet for kun den synlige del over hudoverfladen. Det tager hårene op til fire uger at vokse ud igen (til sammenligning tager barbering 2-3 dage for hårene er vokset tilbage) og når de kommer tilbage, vil du lægge mærke til at de er finere, og din hud er glattere i længere tid. Det at hive håret ud ved rødderne kan også svække hårvæksten over tid og gøre hårfjerningen nemmere.

 

Sådan burger du EasyWax Roll-On-System
For at anvende EasyWax Roll-on-System skal du blot sætte en refill ind i apparatet og sætte den i stikkontakten (så ingen dyre batterier), og lade den stå i cirka tyve minutter, indtil voksen er smeltet. Du kan dernæst køre den over de områder, som du ønsker at fjerne hår fra; vokspatronens hoved sikrer at der kommer et passende glat og jævnt lag af voks ud. Hvis du har uønskede hår under armene eller bikinizonen, kan du anvende særlige refills med specialdesignede hoveder for yderligere komfort. Tag herefter den vedlagte strip og tryk den ned på det voksbehandlede område og lad den være et par sekunder før du hiver den af i en glidende bevægelse mod hårenes retning. Brug de vedlagte vådservietter for at fjerne overskydende voks. Hvis du løber tør for disse, kan du benytte babyolie og en vatrondel. Hvis nogle der er nogle stædige hår tilbage efter behandlingen, kan du plukke dem forsigtigt efterfølgende. Undgå at vokse det samme område to gange lige efter hinanden.


Tips
For de bedste resultater, kan det hjælpe at eksfoliere dagen inden. Vask området med varmt vand og tør området godt af inden voksbehandlingen. Dette fjerner nogle af olierne på din hud som kan blande sig med voksen, og det kan hjælpe med at åbne dine porer, så hårene kommer nemmere ud. Ved voksbehandling er der en lille risiko for indgroede hår, det kan derfor anbefales at undgå at gå med stramt tøj over de voksede områder umiddelbart efter behandling.