Professionel voksbehandling hjemme

Voksbehandling betyder typisk to ting; en dyr tur til skønhedssalonen eller et vildt eksperiment hjemme i stuen, der nemt involverer microbølgeovnen, varm voks, elektriske apparater, blod, sved og tårer.

Heldigvis er alt dette ved at være noget som hører fortiden til takket være Veets nemme Roll-On-System. Et alt-i-et apparat der både varmer voksen og virker som applikator for at sikre en jævn og glat overflade.


Fordelene ved hårfjerning med varm voks til hjemmebrug

Denne hårfjerningsmetode er en slags epilering, som fjerner håret ved rødderne, istedet for kun den synlige del over hudoverfladen. Det tager hårene op til fire uger at vokse ud igen (til sammenligning tager barbering 2-3 dage for hårene er vokset tilbage) og når de kommer tilbage, vil du lægge mærke til at de er finere, og din hud er glattere i længere tid. Det at hive håret ud ved rødderne kan også svække hårvæksten over tid og gøre hårfjerningen nemmere.

 

4-trins guide: Sådan bruger du EasyWax Roll-On-System til voksbehandling hjemme

  1. For at anvende EasyWax Roll-on-System skal du blot sætte en refill ind i apparatet og sætte den i stikkontakten (så ingen dyre batterier), og lade den stå i cirka tyve minutter, indtil voksen er smeltet.
  2. Du kan dernæst køre den over de områder, som du ønsker at fjerne hår fra; vokspatronens hoved sikrer at der kommer et passende glat og jævnt lag af voks ud. Hvis du har uønskede hår under armene eller bikinizonen, kan du anvende særlige varm voks refills med specialdesignede hoveder for yderligere komfort.
  3. Tag herefter den vedlagte strip og tryk den ned på det voksbehandlede område og lad den være et par sekunder før du hiver den af i en glidende bevægelse mod hårenes retning.
  4. Brug de vedlagte vådservietter for at fjerne det overskydende af den varme voks. Hvis du løber tør for disse, kan du benytte babyolie og en vatrondel til at fjerne resterne af den varme voks. Hvis nogle der er nogle stædige hår tilbage efter behandlingen, kan du plukke dem forsigtigt efterfølgende med en pincet. Undgå at vokse det samme område to gange lige efter hinanden på den måde undgår du at irritere huden.


Tips til hårfjerning med varm voks til hjemmebrug

For de bedste resultater af hårfjerning hjemme med varm voks, kan det hjælpe at eksfoliere huden dagen inden. Vask området med varmt vand og tør området godt af inden voksbehandlingen. Dette fjerner nogle af olierne på din hud som kan blande sig med voksen, og det kan hjælpe med at åbne dine porer, så hårene kommer nemmere ud. Ved en voksbehandling hjemme med varm voks er der en lille risiko for indgroede hår, det kan derfor anbefales at undgå at gå med stramt tøj over de voksede områder umiddelbart efter behandling..

Når man vælger at fjerne hår med voks, får man mere langvarige resultater end man gør ved eksempelvis barbering.   Jo flere gange du vokser, jo bedre er det da dine hår gradvist vil gro langsommere og langsommere ud. Hvis du beslutter dig for at begynde på hårfjerning med varm voks, er det altså vigtigt du er konsekvent, og ikke skifter tilbage til barbering efter 1 eller 2 voksbehandlinger. Jo mere konsekvent du er, jo nemmere bliver hårfjerning i fremtiden.