Nytårsforberedelse!

Nytårsaften er en tid, som man fejrer verden over, lige meget hvilken tidszone man befinder sig i; et tidspunkt hvor man sætter barren for det år, der kommer. Det er værd at sætte tid af til at få dig til at føle dig godt tilpas fra top til tå til den store nedtælling, lige meget om du har ligget i vinterhi hele julen eller er gået fra fest til fest. Det betyder også, at du kan vise din strålende hud frem, som du har gemt væk i vintermånederne! Her et et par nyttige hårfjerningstips, så du kan betage dine elskede med din nye kjole og sætte skønhedsbarren for det kommende år.

Find det bedste frem i dig…

Du har måske fundet kjolen, men hvis du har ligget i vinterhi med en masse tæpper hele vinteren, er det nok noget tid siden, du har givet dine ben en god voksbehandling. Hvis det er tilfældet, vil du opdage, at en smule ekstra forberedelse vil række langt. Først bør du sætte tid af til din hårfjerningsrutine et par dage før den store aften. Dette vil minimere risikoen for rødmen efterfølgende.

Start med at vaske dine ben i varmt vand og skrub dem, så de bliver eksfolieret – det vil fjerne død hud og hjælpe voksen med at få en godt greb om hvert hår. Det kan også være en god idé at vælge en sensitiv formula for at komme ind i voksrutinen i ro og mag igen. Veet Wax Strips til ben griber let fast og får dig godt i gang med voksbehandling igen, og de indeholder lindrende ingredienser som mandelolie, der dulmer al eventuel irritation[1].

Husk at fugte huden godt efter voksbehandlingen. Husk også at holde huden fugtig de næste par aftener og morgener for at sikre de strålende resultater til den store aften!

… og føl dig veltilpas

Man siger, at ægte skønhed kommer indefra, og når det kommer til Nytårsaften, får du mere ud af festlighederne, hvis du giver dig selv tid til lidt forkælelse. Hvorfor ikke starte dagen med at forkæle dig selv med nogle ekstra timers skønhedssøvn? Hvis du har valgt at have nytårsforsætter i år, bør du planlægge noget tid til dig selv, så du kan reflektere over tingene – kun dig, dine tanker og en dejlig kop kakao. Efter et par timer med mig-tid, vil du føle dig fantastisk tilpas og er nu klar til at planlægge den efterfølgende aften.

Tid til nytårsforsættet

Du bør overveje at inkludere denne hårfjerningsrutine i dine skønhedsnytårsforsætter med alle de komplimenter, du vil få. Her er nogle tips, som du kan tage med dig ind i det nye år:

  • En voksbehandling nogle få dage inden en aften ude kan forhindre rødmen.
  • Inkluder eksfoliering i din baderutine for at forbedre resultaterne af voksbehandlingen og minimere risikoen for indgroede hår[2].
  • Ekstra produkter som en god pincet eller en flaske talkum kan gøre hele forskellen, når du vil have de gode resultater. Tjek dit hårfjerningslager – er der nogle ting, som du mangler?
  • Fugtning er vigtig for din hud, der viser verden frugten af din flid. Oprethold din morgen- og aftenrutine af fugtning og oplev forskellen det gør for din huds strålen.

Nytårsaften handler overodnet om at sætte barren for det kommende år. Vi håber, at dine strålende ben vil få dig til at danse ind i det nye år med et smil på læberne.[1] http://oilhealthbenefits.com/almond-oil/

[2] http://www.webmd.com/skin-problems-and-treatments/guide/ingrown-hair-causes-symptoms-treatment?page=2