Natural Inspirations

Når det kommer til hårfjerning, er det godt at vide, at der er en hel masse muligheder lige ved hånden. Det er endnu bedre, når dine naturlige yndlingsdufte og nærende ingredienser er inkluderet. Veet Natural Inspirations udforsker den nærende friskhed og aromaer, som naturen kan tilbyde fra fortryllende vanilje til rig avocadoolie med et udvalg af vokse, cremer og hårfjerningssæt. Her er et kig på nogle af de tilgængelige muligheder, der er en del af Veet’s Natural Inspirations serie.

Voks strips

Det er en hurtig og nem form for hårfjerning, da Veet’s Cold Wax Strips kommer med voks, der allerede er påført. De er velegnede til ben, arme og drilske områder som bikinilinjen. Veet’s Natural Inspirations voks strips er lavet af 90% naturlige ingredienser som harpiks fra fyrretræer og er beriget med Aloe Vera, der er kendt for sine nærende egenskaber[1]. Dette er en god løsning, hvis du er bekymret for følsom hud. Husk dog at læse brugsanvisningen og test produktet først. Veet’s Natural Inspirations Facial Wax Strips er lavet specielt til at give næring til de mere følsomme områder i ansigtet.

Orientalsk voks

Orientalsk voksbehandling eller sukkervoks indebærer, at du dækker et område af huden i en varm sukkermasse og hiver det af igen, så hårene bliver fjernet med sine rødder. Veet’s naturligt inspirerede Orientalske voks fjernes med strips, modsat de klassiske sukkervoksmetoder, og den fås nu med 100% naturlige ingredienser beriget med Arganolie til følsom og tør hud og normale hudtyper. Det kan hurtigt opvarmes i din mikroovn eller i et badekar. Husk dog at holde øje med instruktionerne, så voksen ikke overopheder.

Hårfjerningscremer

Ikke alle er store tilhængere af voksbehandlinger. Derfor kan hårfjerningscremer være et godt alternativ, hvis du vil fjerne smertefaktoren fra hårfjerningen, især hvis du er på farten. Derudover kommer Veet’s Natural Inspirations serie af cremer også i flere variationer af lækre, friske dufte. Der er en speciel formel, der indeholder druekerneolie til følsom hud. Der er også en formular, der er særlig velegnet til tør hud. Hårfjerningscremer kan give glattere resultater end andre løsninger som barbering, da cremerne opløser håret i stedet for at skære lige igennem det. Det er stadig vigtigt at teste produktet først og aldrig efterlade cremen på i længere end den angivne tid.

Varm voks

Veet har nu produceret et nyt Easy Wax Electrical Roll-on sæt, der er en del af Natural Inspirations serien. Apparatet er designet, så det bliver opvarmet til den perfekte temperatur på 20-30 minutter, og det kan bruges både på arme og ben. Det er lavet af 90% naturlige ingredienser, der er beriget med sheasmør med dets naturligt lindrende egenskaber. Sættet kommer også med et særligt bundt vådservietter, der giver dig det glatte, skinnende resultat.

Hvad enten du vælger voks eller cremer, er det rart at vide, at du nu kan anvende de naturlige dufte og egenskaber fra de store vidder til din skønhedsrutine med Veet’s Natural Inspirations serie, der vil give dig fantastiske resultater.[1] http://www.webmd.com/vitamins-supplements/ingredientmono-607-aloe.aspx?activeingredientid=607&activeingredientname=aloe