Nat og dag: En plan til begge tidspunkter

Alle er forskellige, når det kommer til vores daglige skønhedsrutiner. Nogen af os står op og synger i badet blot fem minutter efter, at vækkeuret har ringet, mens andre hellere vil drømme hele morgenen væk – ekstra skønhedssøvn selvfølgelig! Ligeledes foretrækker nogle natteravne at være længe oppe til en sen forkælelsesseance, mens andre blot hurtigt vil fjerne al makeuppen lige inden sengetid. Om du er et morgenmenneske eller godt kan lide at være sent oppe, så har vi nogle hårfjerningstips, der bør passe ind i din skønhedsrutine og forhåbentlig give dig det glatteste resultat, når du viser dig frem i løbet af dagen.

Tornerose

Vi har alle prøvet det – at udskyde vækkeuret, så vi får ti eftertragtede minutters ekstra søvn om morgenen. Det kan selvfølgelig gøre, at du ikke har så meget tid til at gøre dig klar, inden du skal ud ad døren. Derfor kan det være, at du er på udkig efter en hurtig løsning, der ikke vil tilføre flere opgaver til din allerede pressede tid uden at gå på kompromis med resultatet. Hvis det lyder som noget for dig, vil vi foreslå en In-shower løsning til dine hårfjerningsbehov. Du bør overveje barbering, der hurtigt kan klares. Men hvis du gør det for hurtigt, kan du ende med at få nogle snit og skrammer.

Hvis du ønsker endnu hurtigere resultater, bør du prøve en In-shower hårfjerningscreme. Veet In-Shower Hårfjerningscreme giver dig glatte resultater på helt ned til tre til seks minutter[1], og du kan bruge shampoo og balsam i mellemtiden. Cremen kan hurtigt skylles væk uden nogen form for svineri, hvilket minimerer rengøringstiden, og giver dig ekstra tid til at nå en hurtig bid morgenmad, inden du skal ud ad døren.

Morgenmennesket

For dig der kan lide at have rigeligt med tid om morgenen til enten at vælge det helt rigtige outfit, bage en stak bananpandekager eller læse morgenavisen, vil du garanteret have mere tid til en mere magelig hårfjerningsmetode. Du bør derfor prøve en varm voks løsning som Veet Spawax, der giver dig salon-resultater i dit eget hjems trygge rammer.

Det er den perfekte mulighed til dig, der har lidt ekstra tid til selvforkælelse om morgenen. Voksen bliver opvarmet på ca. 30 minutter, hvilket giver dig til at læse morgenavisen og nyde en kop kaffe imens (Vi vil dog foreslå, at du hele tiden kan holde øje med apparatet). Når voksen er varm, skal den påføres på huden i forlængelse af hårene, hvorefter den rives af igen efter 30 sekunder til et minut uden brug af strips. Du vil se den smukke, bløde hud efter hvert ryk, og du vil begynde at overveje hvilken nederdel, der bedst vil vise dine glatte resultater!

Tidligt i seng

Nogle mennesker foretrækker at gå tidligt i seng. Men derfor behøver du ikke at gå på kompromis med glat hud! Heldigvis kan Veet Wax Strips give dig glatte resultater i op til 28 dage[2], og det tager blot en brøkdel af forberedelsestiden til varm voks. Du skal bare opvarme stripsne mellem dine hænder, sætte dem på i hårenes retning og trække det af, så hårene og deres rødder ryger med. Efter behandlingen vil et strøg med en vådserviet gøre underværker, og du vil nu være klar til at tælle får. Det bedste er, at al eventuelt rødmen vil blive reduceret i løbet af natten. Lad din krop klare ærterne mens du ligger og sover!

Vores søvnmønstre er vigtige, og du behøver ikke at ændre dit for at opnå glatte resultater![1] http://www.veet.co.uk/products/creams/in-shower/veet-supremessence-in-shower-hair-removal-cream/

[2] http://www.veet.co.uk/products/wax-strips/wax-strips/veet-natural-inspirations-wax-strips-with-aloe-vera/