Myter og Fakta : Myter

MYTE: Barbering er den mest effektive metode til hårfjerning.

Du vil opleve at håret gror ud allerede efter et par dage, når du barberer dig med en skraber. Med Veet forbliver huden blød i op til 4 uger, og du undgår den kradsende følelse kort efter barberingen.

MYTE: Hårfjerningscreme kan ikke anvendes på bikinilinien.

Du kan anvende Veets hårfjerningscreme omkring bikinilinien, så længe du passer på at undgå direkte kontakt med dine intime områder. Påsmøring for tæt på det genitale område kan resultere i irritation og uønskede bivirkninger.

MYTE: Du bør eksfoliere samme dag du fjerner hår.

For at opnå de bedste resultater med depilering, bør du eksfoliere 24 timer før behandlingen med Veet produkterne. Dette vil forstærke den silkebløde fornemmelse endnu mere.

MYTE: Jo oftere du fjerner kropsbehåring, desto kraftigere bliver den.

Jævnlig og gentagen voksbehandling får faktisk hårene til at vokse finere og tyndere ud over tid, og vores hårfjerningscreme påvirker slet ikke hårenes tykkelse. Med Veet kan du nyde en længerevarende glathed, og samtidig vide dig sikker på, at når håret vokser ud igen, så er det ikke kraftigere end før.

MYTE: Personer med sart hud kan ikke bruge Veet.

Du kan godt anvende Veet, også selvom du har sart og følsom hud. Vi har specialudviklet en produktlinie, som er særligt velegnet til mere følsomme hudtyper. Se efter produkter med "Sensitiv hud" vist på indpakningen. Det anbefales altid at teste produktet på et mindre område først. Følg instruktionerne på indlægssedlen.

MYTE: Skal jeg bruge alkohol-baserede produkter, når jeg fjerner hår?

For at undgå irritation af huden, bør du aldrig anvende alkohol-baserede produkter før, under eller efter håfjerningen. Fjern rester af voks med en Veet Perfect Finish fugtgivende vådserviet, så kan du trygt vise dig frem.

MYTE: Varme bade er godt for din hud.

Lange varme bade kan udtørre huden. Prøv at tage kortere bade, og med mindre varmt eller koldt vand - det er godt for både huden og for miljøet!

MYTE: Hvis det er overskyet, behøver jeg ikke at bruge solcreme.

Solens ultraviolette stråler kan foråsage tidlig ældning og andre skader på huden, så det er helt essentielt at beskytte sig med solcreme - selv når det er overskyet. Prøv at få det indarbejdet som en naturlig del af din daglige rutine!

MYTE: Det er svært at holde uønsket hårvækst nede.

Det er nemmere end du tror at holde huden glat og sund. Med Veet kan du holde huden glat i op til fire uger, og med Veet voks får du med tiden finere og tyndere hårvækst. Vi er her for at hjælpe dig med at finde den rigtige løsning, som passer bedst til dig og din livsstil. Prøv Find dit Veet produkt værktøjet til at finde det perfekte produkt, som passer til dig.

MYTE: Varm voks kan ikke vaskes af med vand.

Veet Warm Wax Orientalsk Formel kan nemt fjernes med vand. Med de øvrige Veet voksprodukter kan du bruge Perfect Finish fugtigivende vådserviet til at fjerne overskydende voks. Det giver huden et smukt glansfuldt look, som fuldender den silkebløde fornemmelse.

MYTE: Alle kan bruge voksprodukter.

Voksbehandling er ikke egnet for ældre og for diabetikere. Selv om produktet kan anvendes af gravide, kan det give blå mærker, hvorfor vi ikke anbefaler Veet hårfjerningscremer til disse grupper. Læs forholdsreglerne og pakkens instruktioner for yderligere information.

MYTE: Hårfjerningscremer og barbering giver samme resultat.

Få en glattere, blødere hud med Veet´s hårfjerningscremer. Håret fjernes tæt under huden og når det gror ud er det med mere afrundede spidser, som føles blødere ved berøring. Når håret barberes afskæres det lige over huden, hvilket efterlader en skarpere stub, og som hurtigere giver en ru fornemmelse på huden.

MYTE: Hår vokser lige så hurtigt tilbage, uanset om jeg bruger creme eller barbering

Veets cremer virker tættere på hårroden, og virker i op til dobbelt så lang tid som barbering. Du kan altså opnå smuk, glat hud som føles blødere ved berøring, og du vil være hårfri i længere tid, end hvis du brugte skraber.

MYTE: Jeg skal smide de strips jeg får med Veet Warm Wax Orientalsk formel og Easy Wax ud efter brug.

Slet ikke! Disse strips kan vaskes i vand og genanvendes når først de er tørret.

MYTE: Du bør vente mindst en måned før du vokser igen.

Veet Wax Strips er skabt til at fjerne hår helt ned til 1,5 mm. Det er som et sandkorn, så du behøver ikke at vente længe før du kan voksbehandle igen. Du kan nemt bibeholde det glatte resultat, og sikre at håret ikke får lov at vokse rigtigt ud igen!