In Shower Hårfjerningscreme - Til en travl hverdag

Uanset om du kun skal på arbejde, eller mødes med nogle venner til middag i aften, er det vigtigt, at du føler dig glad og selvsikker, lige meget hvad. Det eneste problem er, at opnå den selvsikkerhed omkring ens udseende, er måske ikke helt let – eller hurtig for den sags skyld! Du ville kunne tilbringe timer efter timer hver uge på forkælelse, men oven i en allerede meget hektisk hverdag, kan det være svært at finde tiden - hvilket betyder at du konstant skal holde øje med ethvert tidsbesparende tip.

Det betyder måske for dig, at du lægger din make-up på vej til arbejdet eller at du bruger tørshampoo, når der er bare ikke tid til at give dit hår en ordentlig vask om morgenen! Men når det kommer til hårfjerning, så er det noget, som du ikke bør haste, du ønsker jo ikke at gå glip af nogen hår eller ende med at skære dig, hvilket kan være smertefuldt og give grimme ar, når du bruger barberskrabere. Barberskrabere er ikke din eneste mulighed - Veet har en tidsbesparende hårfjerningsløsning ved hånden.

Veet In Shower Hair Removal Cream

Hårfjerningscremer virker ved at bruge kemikalier, der smelter keratinproteinerne i dit hår, lige under overfladen.(1) Hårene bliver dermed svage og de bliver lette at tørre væk. Da håret ikke bliver skåret, bør det også være meget blødere og glattere, når det vokser ud igen!

Hårfjerningscremer virker ved at bruge kemikalier, der smelter keratinproteinerne i dit hår, lige under overfladen.(1) Hårene bliver dermed svage og de bliver lette at tørre væk. Da håret ikke bliver skåret, bør det også være meget blødere og glattere, når det vokser ud igen!

Veet in Shower Hair Removal Cream, er lavet på en speciel formular med vandafvisende ingredienser, som giver cremen egenskaber til at kunne blive på din hud i bruseren. Hårfjerningscremen indeholder også lotusmælk, som er kendt for sine fugtgivende egenskaber. Alt hvad du skal gøre, er at påføre et tykt lag creme på det område af hår, som du ønsker at fjerne, før du går ind i bruseren - du kan gøre dette med den bløde side af svampen, der kommer med produktet, på hår helt ned til 2mm.

Når cremen har været på i omkring 10 minutter (sørg for at følge instruktionerne på pakken), kan du bruge den grove side af svampen for at fjerne hårene. Skrub dine ben i cirkulære bevægelser for at fjerne cremen, sammen med alle dine uønskede hår. Som et ekstra tip, efter dit brusebad, skal du klappe dine ben tørre med et håndklæde, i stedet for at gnide og irritere huden for meget.

Cremen får opgaven klaret hurtigt og effektivt, med meget lille indsats, så du kan gå ud og nyde dig selv hurtigst muligt. Cremen er også beriget med Aloe Vera og E-vitamin, som er kendt for deres beroligende og fugtgivende egenskaber, så du bliver silkeblød, når du kommer ud af bruseren.

Veet In Shower Hair Removal Cream har en diskret og forfriskende duft, skal lufte ud, så snart lugten rammer dig, hvilket gør det til en langt mere behagelig hårfjerningsoplevelse end de fleste!

Ingen ønsker at gå glip af en spontan tur på stranden eller en aften ude - næste gang, vil du ikke behøve at bekymre dig, hvis du får en spontan invitation – Da Veet er her for at hjælpe dig slippe af med din uønskede hår, hurtigt, med så lidt ståhej som muligt, så du kan komme videre og nyde livet!

(1) http://health.howstuffworks.com/skin-care/beauty/hair-removal/hair-removal-creams2.htm