Hvorfor vælge voks i stedet for skraber?

Du har sikkert brugt skrabere igennem hele dit liv, og det har sikkert virket som den bedste løsning for dig på det tidspunkt, men der er nogle rigtig gode grunde til at udforske alternativerne. Selvom voksbehandling kan tage længere tid, skal du ikke gøre det ret ofte, hvilket betyder, at du bruger mindre tid og penge på dette i det lange løb. Her kigger vi nærmere på de praktiske årsager til, hvorfor voksbehandling er det bedste valg.

1. Voksede hår gror tilbage langt blødere (end dem som er barberet)

Dette skyldes, at hår ved voksbehandlinger bliver fjernet ved rødderne, frem for blot at blive skåret over, så de vil ikke gro op med hårde kanter, som ved barbering. Det er disse kanter, der kan give en kradsende følelse allerede kort tid efter området er barbaret. Derfor føles dine ben også glatte og bløde i længere tid, når du ikke barberer dem.

2. Nedgroede hår

Det er noget som kan ske ved alle former for hårfjerning, men især ved barbering. De skarpe ender af håret, gror ned i huden i stedet for at gro ud af den, hvilket kan ses som nedgroede, mørke pletter under huden, og kan værste fald vise sig som udslæt og efterlade hidsige røde knopper på huden.

3. Voksede hår gror finere ud

Der findes en myte med at voksbehandlinger kan få håret til at gro tilbage tykkere, men det passer simpelthen ikke. Hvis det var sandt, ville vi se mange flere mænd på saloner for få deres hoveder voksbehandlet! Årsagen til myten kan være fordi, du ved voksbehandling også hiver de meget korte hår ud, så efter et par gange, vil alle hår være i samme cyklus og derved vokse ud på samme tid.

Det er faktisk en god ting, fordi du så kan være sikker på at få alle hårerne med på en gang! Faktum er, at ved epilering bliver hårets rødder trukket med ud, hvilket kan gøre dem svage og det betyder at håret vil gro tilbage finere over tid. Den bedste hårfjerningsmetode for dig er altid den metode, du har det bedst med. Alle kroppe reagerer forskelligt på forskellige metoder, så prøv dig frem med forskellige metoder, før du beslutter dig for en. Opvej fordele og ulemper og tag disse faktorer med i overvejelserne. Tag et kig på Veet produkterne for at få en bedre ide om hvilke muligheder der findes. Smukke glatte ben er indenfor rækkevidde.