Hvad er forskellen på varm og kold voks?

Der er to udprægede fremgangsmåder, når det kommer til voksbehandlinger: kold voks og varm voks. Forskellen mellem de to måder giver sig selv, da begge former byger på en lignende substans, men de benyttes med to forskellige teknikker.

Varm voks

Denne behandling ser man oftest i saloner, og her bliver voksen opvarmet, så den kan påføres på huden, hvorefter det sætter sig fast og griber fat i hårene. Enten rives voksen af i ét stykke efter det er størknet, eller også påføres voksen på et stykke papir eller stof, som derefter placeres på huden, rives af igen og tager hårene med sig.

Kold voks

Behandling med kold voks fungerer næsten på samme måde, men voksen er oftest påført på nogle klargjorte strips på forhånd. Det er en god måde af foretage voksbehandlingen på derhjemme, da det ikke kræver nogen varmekilde. Voksen opvarmes af din kropstemperatur når du gnubber stripsne mellem dine hænder, der griber fat i hårene, når voksen rives af igen

Fordele

Varm voks

 

Kold voks

Varmen kan gøre processen behagelig og udvide porerene, så hårene kan fjernes uden nogen form for modstand.

 

 

Kan anvendes alle steder, når du har brug for dem – uden brug af stik eller en mikroovn.

Du bestemmer selv, hvor stort et område, der skal voksbehandles, og du kan tilpasse det til forskellige områder.

 

Hele processen er meget hurtigere.

Varm voks kan nu anvendes derhjemme, så man ikke behøver at tage i skønhedssalonen.

 

Denne metode er meget effektiv og uden meget spild.

Ulemper

Varm voks

 

Kold voks

Kræver øvelse og en god teknik for at kunne udføre det ordenligt.

 

Røde knopper og indgroede hår kan forekomme, hvis ikke stripsne bruges korrekt.

Det kan kræve noget tid og øvelse at finde den rette temperatur, hvis man benytter mikroovnen.

 

Ikke velegnet til meget korte hår.

 

Behandlinger med varm voks i salonen kan være meget dyre.

 

Der skal muligvis anvendes mange strips til store områder.

 

 

Som vi kan se, er der mange ting at overveje for at finde den metode der er bedst for dig. Hvad enten du vælger den varme eller kolde voks, har Veet en løsning til dig.

 

Varm voks plejede at være noget, man skulle gå til salonen for at få foretaget, da hjemmeløsninger krævede, at man varmede voksen op med dyrt tilbehør eller ved en besværlig og risikabel proces over komfuret. Veet udviklede EasyWax Electrical Roll-On System, der bekæmper disse vanskeligheder. Apparatet opvarmer automatisk voksen for dig, så det eneste du skal gøre er at indsætte vokstabletten og slutte den til. Vent derefter i 20 minutter på at voksen smelter og påfør det på de områder, som du ønsker at vokse. Nu tager du de medfølgende stofstrips og påfører dem på voksen, hvorefter du trækker dem af igen, og hårene er nu fjernet! Denne behandling kan sørge for et perfekt resultat derhjemme med minimale anstrengelser.

 

Så lige meget hvad du foretrækker, kan du altid stole på Veet, der i det mindste kan gøre dit valg af voksbehandling så smertefrit som muligt.