Hvad er der i din beautyboks?

En god beautyboks kan være uvurderligt tilbehør til dit badeværelse, toiletbord eller endda din håndtaske. Du kan inkludere utallige skønhedstilbehør, der bruges fra top til tå. Her er nogle få tips du kan inkludere, hvis du opgør dine vigtigste skønhedsprodukter. Du finder også ud af, hvordan du vælger den beautyboks, der kan være din skønhedsven for livet!

Form og funktion

Der er nogle praktiske måder at vælge den rette beautyboks, om du så leder efter et danefæ til dine skønhedsprodukter eller en rejsevenlig ledsager. Makeup og cremer kan nogen gange efterlade mærker og andre efterladenskaber med tiden, så det er en god idé at finde en boks, der er nem at rengøre. Stof der hurtigt kan rengøres, som oliestof kan være en god mulighed, da det også er vandafvisende. Separate rum er ligeledes en bonus, der hjælper dig med at holde tingene organiserede. Det er også en god idé at finde en boks med et robust håndtag, der er nem at bære – du ved aldrig, hvornår du har brug for at skynde dig ud ad døren med din beautyboks på slæb. Derudover kan en beautyboks med et spejl i være guld værd, når du er på farten.

Tag en beslutning

Det kan være meget nyttigt at have separate rum til din makeup. Af nødvendigheder kan man finde foundation, pudder, læbepomade og mascara. Servietter til makeup-fjerning er også en god tilføjelse, hvis du gerne vil have et frisk ansigt inden sengetid.

Negle, negle, negle!

Der er en lang række nødvendige negleredskaber, der er gode at have ved hånden, om du så er til kraftfulde, farverige negle eller blot ønsker at holde dem korte og nydelige. En simpel negleklipper, en fil eller en neglepolerer er et godt sted at starte. Du kan også have nogle af dine yndlingsfarver ved hånden og lægge et afsluttende lag som opfriskning. Du kan også inkludere en flaske neglelakfjerner og nogle vatpinde i dit alsidige sæt. Du skal dog huske at adskille produkter med skrappe kemikalier fra makeup og andre produkter til ansigtet.

Fornødenheder til håret

Hvis du ønsker at have en beautyboks, der hele tiden er klar til, at du skal ud i sidste øjeblik, er det en god idé at inkludere nogle hårfjerningsprodukter. Cold wax strips er en god tilføjelse til dit rejsesæt, da de er små og flade, ikke indeholder væsker (gode til håndbagagen) og er relativt lette sammenlignet med andre kosmetikprodukter. Veets Wax Strips kan endda bruges ved bikinilinjen, så du vil være klar til en strandtur få minutter efter, du har tjekket ind på hotellet. Hvis du ønsker lidt ekstra kærlig omsorg, kommer de også med fire Perfect Finish Wipes, der giver lindrende, glatte resultater. Husk også en pincet til at ordne brynene og eventuelle løsgående hår, og du vil nu være klar til at tage af sted!

Frisk dine børster op

Et godt sæt børster er en vigtig del af ethvert skønhedsarsenal. Nogle beautybokse har endda individuelle hylstre til hver børste. Af hygiejniske grunde er det vigtigt at beskytte dine børster fra al overskud, der ophober sig i din beautyboks. Undersøg regelmæssigt dine børster for ophobninger. Du kan være nødt til at udskifte dem med jævne mellemrum eller vaske dem med en mild shampoo og lunkent vand[1]. Du kan også følge en lignende rengøringsrutine til dine hårbørster for at undgå uberegnelige bakterier[2].

En lille ting til din hud

Det er vigtigt at holde din hud glad og sund med en lang liste skønhedsordninger. Makeup kan nogle gange tilstoppe dine porer[3], mens for meget vask kan berøve din hud for nødvendige olier og mineraler[4]. En god fugtighedscreme af god kvalitet er god til at fugte din hud, efter du har fjernet din makeup. Det mildner også den rødmen, man kan opleve efter en voksbehandling, der giver huden en glat finish.

Der har du det: en håndfuld gode råd til at sammensætte en god beautyboks. Alle har selvfølgelig deres egne nødvendigheder, når det kommer til skønhed. Mangler der noget i din beautyboks? Er der noget, du ville have tilføjet til den ovenstående liste?[1] http://www.somewhatsimple.com/myheartistry-teaches-proper-makeup-brush-hygiene/

[2] http://www.wikihow.com/Clean-Hairbrushes-and-Combs

[3] http://health.howstuffworks.com/skin-care/beauty/skin-and-makeup/makeup-affect-your-skin.htm

[4] http://beauty.about.com/od/skinflaws/qt/overcleanse.htm