Hold dine ben blødere i længere tid

Sommeren er lige rundt om hjørnet, og det er på tide at skifte de kvælende jeans ud med shorts og lette nederdele. Og vi alle vil selvfølgelig gerne have sexede, glatte ben, som vi kan vise frem! Ved at holde benene flotte vil vi helt sikkert se godt ud og føle os godt tilpas, men som de fleste af jer nok ved, er det ikke nemt at få dine stænger til at se fantastiske ud hele sommeren.

Der er mange hårfjerningsteknikker, men hvilken en vil holde dine ben glattest i længst tid?

Barbering

Barbering er nok den hurtigste og nemmeste løsning, da det kun tager nogle få minutter, men resultaterne er ikke de bedste. Hårene bliver bare skåret af ved overfladen af huden og ikke ved roden. Så der går kun en enkelt dag eller to, før du så småt kan se dem gro tilbage igen og endnu engang skal barbere dem af. Hårene bliver også skarpe, når de bliver klippet over af barberbladet, og hvis du ikke er forsigtig, kan du skære din hud og få knopper, hvilket er meget almindeligt.

Kemisk hårfjerning

Kemisk hårfjerning er en anden populær teknik, der anvender kemikaliebaserede cremer til at nedbryde hårene ved rødderne. Alle hårene ryger derved af, når du efter 5-10 minutter skyller cremen af din hud igen. Dette er en god løsning for folk med en lav smertetærskel, og resultatet varer næsten lige så lang tid som ved barbering. Det bertyder også, at man undgår uheldige skrammer, og det kan nemt klares derhjemme – Veet tilbyder endda spray-on cremer, der er brugervenlige og sparer dig en masse tid.

Voksbehandling

Denne metode anvendes ofte, når du skal fjerne de uønskede hår fra dine ben. Hos Veet kan du købe strips, der er klar til brug med det samme, og du kan klare det hele selv i dit eget bekvemmelige badeværelse. Det tager lidt længere tid end barbering, men til gengæld kan du forvente at være fri for hår i 2-4 uger! Husk at eksfoliere 24 timer før behandlingen for at undgå indgroede hår og for at holde dine ben rigtig bløde.

Disse metoder giver forskellige resultater fra person til person, lige meget hvor længe de varer, så der er en metode til alle! Alle har deres egen favorit så find blot den, der passer bedst til dig. Lige meget hvilken metode du vælger så husk altid at smøre dine ben ind efter behandlingen, og hold din hud flot og fugtig ved at drikke en masse vand. Og hvorfor ikke forkæle dig selv med en pedicure og et nyt par sko for at gøre forvandlingen komplet!