Hair Removal : Hårfjerning ved bikinilinjen

At blive fanget med en utrimmet bikinilinje er måske dit værste mareridt. Heldigvis kan du med Veet altid præsentere dig på den bedste måde! Vær forberedt og selvsikker ved at vælge et af Veets produkter lige meget om du er i tidsnød og vil have hurtige resultater, eller hvis du ønsker længerevarende hårfjerning, som holder din bikinilinje glat i op til fire uger.  

  • Hvis du ønsker en hurtig og smertefri måde at opnå en glat og silkeblød bikinilinje, så bør du prøve Veet hårfjerningscreme. Det er udviklet specielt til både at fjerne hår og virke fugtgivende. Du skal kun være opmærksom på at holde hårfjerningscremen væk fra de mere intime områder, og du bør aldrig lade det sidde på længere end anbefalet*.
  • Nyd en hårfri bikinilinje i op til fire uger med Veets voksprodukter. Vælg Veet Bikini Wax Strips, hvis du ønsker en løsning, som er klar til brug eller Warm Wax for en længerevarende professionel løsning derhjemme.
  • Veet EasyWax™ Electrical Roll-On er specielt udviklet til at give dig resultater, som ellers forbindes med en skønhedsklinik. Vælg den refill, der er designet til bikinilinje og armhuler, når du fjerner hår i disse områder.

Det er nemt at fjerne hår fra bikinilinjen med Veet, men da det er et følsomt område, er det anbefalet at følge vores tips som sikrer, at du får det bedst mulige resultat og undgår irritation.

  • Før brug bør du patch teste produktet på en mindre del af det område du ønsker at behandle. Følg instuktionerne i folderen, og hvis der ikke er nogen reaktion inden for 24 timer, så kan du forsætte med at bruge produktet.
  • Du kan bruge Veet hårfjerningscreme i bikinilinjen men vær forsigtig og undgå, at det får kontakt med de mere intime områder. Hvis du tilføjer produktet for tæt på dine kønsorganer kan det give irritationer.
  • Virkningstiden for vores hårfjerningscremer varierer alt efter produktvariant. Hårfjerningscreme til normal og tør hud tager mellem 3 og 6 minutter før det virker, hvor hårfjerningscreme til følsom hud tager mellem 5 og 10 minutter. Husk altid at følge instruktionerne på pakken nøje, og det enkelte produkts virkningstid.

Hvis du bruger Wax Strips, kan du klippe dem i størrelser, der passer de områder, som er svære at komme til, eller som er lidt mere sarte.

  • Indgroede hår kan være ekstra problematiske i bikinilinjen. Eksfolier 24 timer før du bruger Veet og brug bomuldsundertøj og løsere beklædning lige efter, for at undgå at de udvikler sig.
  • For at holde huden smuk og glat, og for at undgå irritation bør du ikke bruge parfumerede produkter, tage ud at svømme, solbade eller gå i solarium indenfor de første 24 timer efter hårfjerning. 

Fortæl os hvordan du selv har opnået de bedste resultater nedenfor!