Hårfjerning : Hårfjerning under graviditet

Graviditeten er en spændende tid, og hvis du bruger Veet har du sikkert lyst til at vedligeholde din normale hårfjerningsrutine. Der er altid en Veet løsning som passer til dig. Det er dog vigtigt at pointere, at din krop gennemgår mange forandringer under graviditeten, og at din hud kan blive påvirket af dette.

Hvorfor får man hår på maven som gravid?

Mange kvinder oplever under deres graviditet, at de har en øget hårvækst på kroppen. Det kan både være på armene, i bikinilinjen, på benene eller endda på maven. Dette skyldes at den gravide krop forandrer sig, og du vil opleve at de forandringer du mærker skyldes de hormonforandringer din krop gennemgår i din graviditet.

Det er dog ikke alle gravide kvinder, der oplever at få hår på maven. Er du en af dem der får hår på maven som gravid, kan du trøste dig med at forandringerne er forbigående, og at de oftest vil forsvinder af sig selv når du har født.

Hvordan fjerner man hår på maven som gravid?

Du kan i princippet bruge alle de klassiske hårfjerningsmetoder som: barbering, barbering, hårfjerningsvoks og hårfjerningscremer. Forskellen på de tre er varigheden af resultatet. Barbering eller skrabning giver et hurtigt resultat, men hårene vokser også hurtigere ud igen. Hvis du hellere vil bruge hårfjerningscreme til at fjerne hår på maven, skal du huske at teste cremen på et lille hudområde først, så du ved om du kan tåle cremen. Er du mest til at fjerne uønskede hår på maven med varm hårfjerningsvoks eller kolde voks stripsså er det igen vigtigt at du husker at afprøve voksen på et lille hudområde.

Hvilken hårfjerning skal man vælge?

Voks er brugbart for gravide kvinder, men det kan godt forårsage blå mærker. Hvis du er bekymret for dette, så anbefaler vi, at du bruger en hårfjerningscreme imens du er gravid og går tilbage til voks efter du har født.