Hårfjerning til ferien

Ferieperioden er lige på trapperne, og alle folk flyver lang væk til et andet land i en uge eller to for at nyde det og slappe af i solen, drikke en masse cocktails og selvfølgelig få nogle dage med afslapning på stranden. For os kvinder betyder det, at nu er det perfekte tidspunkt at tænke over vores hårfjerningsudstyr og arbejde på at få vores ben til at se flotte ud, så vi er klar til at smøre solcreme på dem og tage vores nye bikini på.

Det er tid til at begynde at fugte din hud hver dag nogle få uger før din ferie, så din hud vil føles blød og smidig. Det er endnu bedre, hvis du kan finde en tonet fugtighedscreme, så du på den måde kan begynde at opbygge en fin, naturlig kulør og holde dine ben fugtige på samme tid.

Nu da det er tæt på feriesæsonen, er det på tide at begynde at forberede dine ben på den. Først eksfolierer man! Dette vil skrubbe alle de døde hudceller væk fra dine ben og efterlade dem polerede og med en følelse af friskhed. Det betyder også, at de er klar til at modtage så meget fugt som muligt, og voksen vil klæbe sig til hårene i stedet for den døde hud, hvis du har tænkt dig at anvende voksbehandling.

Og nu til hovedattraktionen. Ingen kvinder ønsker at dukke op på stranden med behårede ben, så husk at få klaret den helt store hårfjerning nogle dage inden turen, så din hud har tid ti at slappe af efter anstrengelserne ved hårfjerningen. Hvis du er til voksbehandlinger, så vil Veets Easy-Wax Roll-on være en god løsning. Den varmer voksen op til den rette temperatur, og er så klar til brug. Du skal blot stryge den over det område, hvor du ønsker at fjerne hår, tilføje en voks strip og så hive hårene af. Hvis eksfolieringen er klaret på forhånd, vil det hjælpe med at forebygge indgroede hår.

Nu spekulerer du nok over de mere sarte områder som armhulerne og bikiniområdet. Det sidste du ønsker er at bekymre dig om omstrejfende hår her og der, når du viser dig i din bikini. Heldigvis kommer Veets Easy-Wax Roll-on med separate patroner, der er specialdesignede til at tackle de mere følsomme områder på kroppen. Det er en god idé at klare voksbehandlingen nogle gange, før du tager på stranden ligesom med voksbehandling af benene. Husk bare at undgå de synlige, røde mærker. Ved at bruge Perfect Finish servietterne (inkluderet i sættet), bør det også minimere risikoen.

Hvis ikke voksbehandling er noget for dig, kan hårfjerningscremer være vejen frem – det giver dig langvarig blødhed, der varer i op til dobbelt så lang tid som barbering, og den er nem at have med dig, hvis du vil følge op på hårfjerningen, mens du er væk. Veets Natural Inspirations hårfjerningscreme til ben og krop kommer i en tube, der er nem at have med og har et låg, så du hurtigt kan smide den ned i din kuffert. Denne bestemte hårfjerningscreme indeholder shea butter, der sørger for at holde dine bene bløde og glatte. Og det bliver endnu bedre: Det virker også ved bikinizonen og under armene! Veets hårfjerningscreme til følsom hud er tilgængelig med en speciel kuppel, der er perfekt til at klare områder, der er følsomme og svære at nå.

En sidste nødvendighed til dit feriesæt er en flot neglelak, der får dine tæer til at se friske ud, så du er klar til at tage strandsandalerne og bikinien på og så afsted til stranden!