Hårfjerning på farten

Hårfjerning kan være rigtig irriterende. Vi har alle prøvet det: klokken er kvart over seks, og du skal på date klokken syv. Du kigger ned og ser de små hår på benene, og du har ikke lyst til at forlade dit hjem. Hårene skal fjernes, og det skal være lige nu. Der er flere metoder til at fjerne de forbistrede hår blandt andet barbering, voksbehandling og cremer. Den metode du anvender bliver både påvirket af dit budget, din smertetærskel og den tid du har til rådighed! Her er de mest populære teknikker – det kan være, at du finder nogle nye tricks.

Barbering

Barbering er den hurtigste måde at fjerne hår på. Her fjernes hårene fra kroppen ved at skære dem af helt tæt ved huden med et barberblad. Selvom denne metode er hurtig og nem, kan barbering medføre smertefulde indgroede hår og rifter. Hvis du konstant er på farten og griber til barberskraberen, bør du måske overveje at prøve nogle af alternativerne, der kan være lige så hurtige, når tiden er knap!

Voksbehandling

Voksbehandling er en halvpermanent hårfjerningsmetode, der fjerner hårene og deres rødder. Selvom det er nemt, kan det dog være både dyrt og tidskrævende at besøge en skønhedssalon for at få en voksbehandling. Alternativt, kan du foretage voksbehandlingen i vante rammer hjemme hos dig selv. Det tager ikke lang tid, og du kan trygt regne med at være fri for hår efter behandlingen! Veet tilbyder en række voks strips og varme vokse, der er nemme at anvende og som kan bruges derhjemme. Vores EasyWax™ Electrical Roll-On sæt giver dig fantastiske resultater, lige når du har brug for dem, så du ikke længere behøver at vente på at komme ned i salonen.

Hårfjerningscremer

For dig der er bange for smerten, er hårfjerningscremer en fuldstændig smertefri løsning til hårfjerning. Det eneste du skal gøre er at lade cremen sætte sig i nogle minutter, hvorefter hårene falder af. Veets creme opløser hårene helt nede ved deres rødder, så hårene nedbrydes og holder dig fri for stubbe i op til fire dage. Veet har et omfattende udvalg af cremer, der dækker alle dine behov. Du kan bruge en af vores lindrende cremer til følsom hud, og hvis du virkelig skal skynde dig, har vi en spray-on creme, der kan spare dig for meget tid.

Der er en hårfjerningsløsning til dig, lige meget hvilken situation du måtte komme ud for: om det så er det perfekte tidspunkt til at bære kjolen uden ærmer eller tid til en spontan svømmetur. Nogle af løsningerne er hurtige, men kan medføre irritation. Andre er mere tidskrævende, men giver til gengæld et resultat, der holder længere. Der er forskellige fremgangsmåder til forskellige personligheder, men lige meget hvilken metode du vælger, så har Veet det, der skal til for at få din hud til at føles helt blød og glat at røre ved.