Hårfjerning : Hårfjerning på ben

Gå i byen med stil og vis dine glatte silkebløde ben frem med Veet. Lige meget om du har brug for en hurtig hårfjerning på en travl dag eller en længerevarende glathed, når du har tid til forkælelse, så er der en løsning fra Veet til dig. Vælg fra rækken af voks og hårfjerningscremer, og få de smukke ben som vil få folk til at vende sig om, lige meget hvor du går!

  • Nyd silkeblød og glat hud i op til fire uger med Veet Wax Strips. De er effektive på hår ned til 1,5 mm, så du behøver ikke vente så længe mellem hver voksbehandling!
  • Prøv Veet EasyWax Electrical Roll-On Kit for et professionelt resultat. Et varmvokssystem, der er nemt at bruge, og som giver dig klinikresultater i dit eget hjem. Du kan også vælge en varm voksløsning, tilsat herlige dufte, der forkæler dig mens du opnår langvarige resultater med hårfjerningen.
  • Hvis du leder efter en hurtigere og smertefri løsning til at fjerne hår, så er Veet hårfjerningscremer perfekte for dig. De er desuden fyldt med fugtighedsgivende ingredienser, og gør det muligt for dig at fjerne hår på kun tre minutter. Samtidig får du et resultat, som holder op til dobbelt så lang tid som barbering!

Brug værktøjet Find dit Veet produkt til at finde alle de mange forskellige veje til smukke bløde ben.

Det er også værd at huske disse tips, hvis du gerne vil opnå et perfekt resultat:

  • Før brug bør du patch teste produktet på en mindre del af det område, du ønsker at behandle. Følg instuktionerne i folderen, og hvis der ikke er nogen reaktion inden for 24 timer, så kan du forsætte med at bruge produktet.
  • Ingen ønsker at kæmpe med indgroede hår! Eksfolier 24 timer før du bruger Veet og bær løst tøj efter, så undgår du dem bedst muligt.
  • Udviklingstiden for vores hårfjerningscremer varierer alt efter produktvariant. Hårfjerningscreme til normal og tør hud tager mellem 3 til 6 minutter før det virker, hvor hårfjerningscreme til følsom hud tager mellem 5 og 10 minutter. Vær sikker på at følge instruktionerne på pakken nøje, og det enkelte produkts udviklingstid.
  • For at opretholde smukke ben og undgå irritation, bør du ikke bruge parfumerede produkter på dine ben, svømme, solbade eller gå i solarium indenfor de første 24 timer efter hårfjerning. 

 

Fortæl os hvordan du holder dine ben smukke og glatte nedenfor!