Hårfjerning : Hårfjerning i badet

For at gøre hårfjerning endnu nemmere, er Veet In-Shower creme designet til din travle hverdag. Påfør det lige inden du hopper ind under bruseren, og i den tid det tager dig at vaske dit hår, vil du være fri for hår og silkeblød. Det kan ikke være nemmere!

Med en unik kombination af vandafvisende ingredienser virker det imens du bruser dig, og efterlader dig med en glat og behagelig hud. Veet In-Shower Cream virker tæt på hårroden, selv hvis håret er kort, og giver dig glathed i op til dobbelt så lang tid som ved barbering.

For at sikre dig, at din hud forbliver sund og smuk, er det vigtigt at læse alle instruktionerne og aldrig at lade hårfjerningscremen sidde i længere tid end angivet.

Virkningstiden for vores hårfjerningscremer varierer alt efter produktvariant. Hårfjerningscreme til normal og tør hud tager mellem 3 til 6 minutter før det virker, hvor hårfjerningscreme til følsom hud tager mellem 5 og 10 minutter. Vær sikker på at følge instruktionerne på pakken nøje og det enkelte produkts virkningstid.

Du finder en instruktion i brugen af Veet In-Shower Creme her. Du kan også se vores instruktionsvideoer, som guider dig igennem hele processen.