Hårfjerning : Hårfjerning i armhuler

Ifør dig ærmeløse outfits med stil! Veet lader dig løfte dine arme uden bekymringerne om ucharmerende hår. Vælg mellem rækken af Veet voks og hårfjerningscremer for en nem og enkelt hårfjerningsløsning.

  • Prøv Veet hårfjerningscreme, hvis du ønsker at opnå glatte og silkeblåde armhulder på en hurtig og smertefri måde. Den er udviklet specielt til at fjerne hår uden at udtørre huden. Samtidig virker den på kun tre minutter*.
  • Du kan få glatte armhuler i helt op til fire uger med Veet voks. Vælg Veet Wax strips for en løsning, der er klar til brug eller varm voks for en mere langtidsholdbar løsning med et professionelt resultat i dit eget hjem.
  • Der er to muligheder for refill af Veet EasyWax Electrical Roll-on. Vælg versionen til armhuler og bikinilinjen for at opnå resultater man ellers forbinder med skønhedsklinikker.

Brug værktøjet Find dit Veet produkt til at finde de mange veje der fører til smukke bløde ben.

Det er også værd at huske disse tips, hvis du gerne vil opnå et perfekt resultat:

  • Før brug bør du patch teste produktet på en mindre del af det område, du ønsker at behandle. Følg instuktionerne i folderen, og hvis der ikke er nogen reaktion indenfor 24 timer, så kan du forsætte med at bruge produktet.
  • Virkningstiden for vores hårfjerningscremer varierer alt efter produktvariant. Hårfjerningscreme til normal og tør hud tager mellem 3 til 6 minutter før det virker, hvor hårfjerningscreme til følsom hud tager mellem 5 og 10 minutter. Vær sikker på at følge instruktionerne på pakken nøje, og tag højde for det enkelte produkts udviklingstid.
  • Hvis du bruger Wax Strips, kan du klippe dem i størrelser, der passer de områder, som er svære at komme til, eller som er mere sarte.
  • Hår gror i to forskellige retninger i armhulerne. Derfor bør du huske at tilføje produktet i to etaper. En for hver retning som håret gror.
  • Ingen har lyst til at få indgroede hår. Eksfolier 24 timer før brug af Veet og bær løst tøj efter for bedst muligt at undgå dem.
  • For at holde glatte armhuler og undgå irritation bør du ikke bruge parfumerede produkter, svømme, solbade eller gå i sollarium indenfor de første 24 timer efter hårfjerning. 

Del din teknik til at få smukke glatte og bløde armhuler nedenfor!