Hårfjerning : Hårfjerning i ansigtet

Det er pigernes mest velbevarede hemmelighed - hårfjerning i ansigtet på ingen tid! Få en lækker glathed som del af din skønhedsrutine med Veet, så kan du møde verden med selvtillid. Veets produktserier til ansigtet er ideelle til små og delikate hudområder som øjenbryn, overlæbe, kinder og hage. 

  • Hvis du leder efter en hurtig og smertefri måde at fjerne hår i ansiget, så er Veet Facial Hair Removal Cream Kit perfekt. Den virker helt ned til hårroden, giver dig glathed i op til en uge, og sikrer dig en hud som er smuk og ikke udtørrer på samme tid.
  • Opnå længerevarende og fantastisk smukke resultater ved at bruge Veet Precision Wax & Care. Specielt udviklet til at fjerne uønsket hår i ansiget - uanset hudtype. Tuben der er nem at bruge, gør at du præcist kan tilføje voks lige der, hvor der er brug for det.
  • Veet Wax Strips til dit ansigt er nemme at bruge. Den specielle Easy Grip™ betyder, at du kan få op til fire ugers glathed i et snuptag. De virker endda på helt korte hår og ved regelmæssigt brug vil du få færre, finere og blødere hår. 

Det er nemt at fjerne hår fra ansigtet med Veet, men da det er et følsomt område, så er det anbefalet at følge vores tips for at sikre, at du får det bedste resultat og undgår irritation.

  • Før brug bør du patch teste produktet på en mindre del af det område, du ønsker at behandle. Følg instuktionerne i folderen og hvis der ikke er nogen reaktion inden for 24 timer, så kan du forsætte med at bruge produktet.
  • Vær sikker på, at dit ansigt er rent og tørt før du bruger Veet for at opnå det bedste resultat.
  • For at opretholde den smukke glatte hud, og for at undgå irritation, bør du ikke bruge parfumerede produkter, tage ud og svømme, solbade eller gå i solarium indenfor de første 24 timer efter hårfjerning. 

Har du nogle gode tips til at få det bedste resultat? Lad os høre om det nedenfor!