Gode råd til skånsom hårfjerning i ansigtet og på overlæben

Det er pigernes mest velbevarede hemmelighed - hårfjerning i ansigtet på ingen tid! Få en lækker glathed som del af din skønhedsrutine med Veet, så kan du møde verden med selvtillid. Veets hårfjerningsprodukter til ansigtet er ideelle til små og delikate hudområder som øjenbryn, overlæbe, kinder og hage. 

Hårfjerning i ansigtet

Når det kommer til at fjerne hår i ansigtet, er det vigtigt at du anvender det produkt, der passer til dit behov. Det er vigtigt at du husker på, at huden i ansigtet er mere sart end på andre steder af kroppen. Vælg derfor hårfjerningsprodukter, der er specielt udviklet til hårfjerning i ansigtet. Nogle kvinder er generet af nogle enkelte hår i ansigtet, mens andre er generet af mere skæglignende vækst, her har Veet også produkter der er gode til at fjerne hår på overlæben.

Har du problemer med at du få nogle enkelte sorte eller mørke hår i ansigtet som kvinde, så kan det være nok at fjerne dem med en pincet. Men har du et mere markeret problem end dette som f.eks. hår på overlæben, kan det være godt at benytte sig af mere alsidige produkter som hårfjerningsstrips eller epilere dem væk med er beauty styler fra Veet.

Hvis du leder efter en hurtig og smertefri måde at fjerne hår i ansiget, så er Veet Facial Hair Removal Cream Kit perfekt. Den virker helt ned til hårroden, giver dig glathed i op til en uge, og sikrer dig en hud som er smuk og ikke udtørrer på samme tid.

  • Opnå længerevarende og fantastisk smukke resultater ved at bruge Veet Precision Wax & Care. Specielt udviklet til at fjerne uønsket hår i ansiget - uanset hudtype. Tuben der er nem at bruge, gør at du præcist kan tilføje voks lige der, hvor der er brug for det.
  • Veet Wax Strips til dit ansigt er nemme at bruge. Den specielle Easy Grip™ betyder, at du kan få op til fire ugers glathed i et snuptag. De virker endda på helt korte hår og ved regelmæssigt brug vil du få færre, finere og blødere hår. Veet was strips er ideelle til at fjerne hår på overlæben.

Det er nemt at fjerne hår fra ansigtet med Veet, men da det er et følsomt område, så er det anbefalet at følge vores tips for at sikre, at du får det bedste resultat og undgår irritation.

  • Før brug bør du patch teste produktet på en mindre del af det område, du ønsker at behandle. Følg instruktionerne i folderen og hvis der ikke er nogen reaktion inden for 24 timer, så kan du forsætte med at bruge produktet.
  • Vær sikker på, at dit ansigt er rent og tørt før du bruger Veet for at opnå det bedste resultat.
  • For at opretholde den smukke glatte hud, og for at undgå irritation, bør du ikke bruge parfumerede produkter, tage ud og svømme, solbade eller gå i solarium indenfor de første 24 timer efter hårfjerning. 

Har du nogle gode tips til at få det bedste resultat? Lad os høre om det nedenfor!