Forskellige former for hårfjerning

Vi alle elsker at have glatte ben, men det kan være et problem at finde den bedste måde at bevare dem sådan. Der er så mange forskellige måder at gøre det på, hvad enten du vil finde den nemmeste måde at gøre det på derhjemme, eller om du vil få det ordnet i en skønhedssalon, mens du bliver forkælet. Det kan også være, at du vil opsøge en specialist, der kan tilbyde dig et langvarigt resultat. En metode der er perfekt for en person, er ikke nødvendigvis den rette for en anden, så det gælder om at finde den metode, der passer bedst til dig.

Barbering

Barbering er en meget udbredt metode, men det giver ikke det bedste resultat. Du vil slippe af med dine hår på et øjeblik, men det kan få dine ben til at blive tørre og kløende, da hårene allerede begynder at vokse ud igen dagen efter. Denne løsning bruges ofte af personer, der er på farten, men hvis du ikke er forsigtig, risikerer du at få indgroede hår, knopper eller endda at skære dig under forløbet – og så skal du bruge endnu mere tid på at gøre dig selv i stand igen.

Hårfjerningscremer

Veet er kendt for deres hårfjerningscremer. De opløser proteinerne i hårene og medfører, at hårene forsvinder fra huden, når cremen skylles væk igen – det hele klares på 5 minutter. De har et stort udvalg i deres kollektion, så der er en creme for alle, om du så har følsom hud, eller om du foretrækker at fjerne hårene mens du er i bad! Lige meget hvilken creme du prøver, vil dine ben blive smukke takket være de nærende og fugtgivende ingredienser.

Voksbehandling

Voksbehandling er en anden mulighed, du selv kan foretage derhjemme. Mange skønhedssaloner kan også tilbyde dette, men hvis du foretrækker at gøre det derhjemme, er Veet's voks strips allerede klar til brug ved købet, og det er en god løsning. Hvis du stadig opsøger lidt selvforkælelse, kan Veet’s nye Spawax Warm Wax sæt være lige det, du leder efter. De kommer med to dejlige dufte – lilla lilje & sukkerfigen eller hvid orkidé & vanilje – de er begge fantastiske, når du vil have den afslappende spa oplevelse hjem til dig selv.

Dette er nogle af de metoder, du kan anvende, når du skal fjerne hår fra benene, og alle har deres egen favorit. Hvilken type er bedst for dig? Måske er det tid til at prøve an anden teknik! Lige meget hvad, skal du altid være sikker på at gøre det sikkert og forsigtigt for at opnå det bedste resultat.