Forskellen på voksbehandling i skønhedssalonen og derhjemme

Voksbehandlinger er hurtige, nemme og giver langvarige resultater. Hvis du skulle være i tvivl, omhandler det fjernelsen af uønskede hår fra kroppen ved hjælp af voks. Hårene hives op med deres rødder, hvilket giver et resultat, der holder længere end ved barbering. Du har to muligheder, når det kommer til voksbehandlinger: Du kan få en kosmetolog i en salon til at ordne det for dig, eller du kan ganske enkelt ordne det derhjemme selv. Voksbehandlingen behøver ikke at være et mareridt, lige meget hvilken metode du vælger. Lad os se på effektiviteten ved begge metoder. Det kan være, at du lærer et trick eller to om, hvordan man holder de uregerlige hår væk.

Fordele ved salonspa

Ved en skønhedsspa i en salon bliver du forkælet, mens der kræses om alle de æstetiske ting – inklusiv udryddelsen af uønskede hår. Kurbadet giver dig et dejligt, intimt og luksuriøst pusterum, hvor du får chancen for at blive behandlet som en dronning af en professionelt oplært kosmetolog, for et symbolsk beløb selvfølgelig. I salonen får du fred i sjælen, når du ved, at voksbehandlingen bliver udført af en kosmetolog med en masse ekspertise! Man får en tilfredsstillende følelse af at se sine nye, glatte ben, når man forlader salonen. Din selvtillid bliver forstærket, du føler dig attraktiv, og du er nu klar til bære din nye korte, sorte kjole!

Hvorfor voksbehandle derhjemme?

Voksbehandling derhjemme er din redning, hvis du er på farten og er bevidst om din økonomi. Veet kan med vores omfattende udvalg af hårfjerningsprodukter hjælpe dig med voksbehandlingen inden for din boligs trygge rammer. Veet’s voks strips med Easy Grip er perfekt til følsomme områder, hvis ikke du har meget tid til rådighed. Og hvorfor ikke tage den hjemmelige spa-oplevelse op til et helt nyt niveau med Veet’s nye Spawax Stripless Wax Warming sæt? Det er ikke nødvendigt at bruge strips, du skal bare opvarme voksen og påføre den direkte på din hud. Du kan vælge mellem voks, der dufter af lilla liljer og sukkerfigner eller hvid orkidé med vanilje. Så vil du føle dig storslået til mode på ingen tid - i lang tid!

Gør-det-selv voksbehandling

Kosmetologer rengør og desinficerer de områder, der skal gennemgå voksbehandlingen på din hud. Alt dette kan du selv gøre i dit badeværelse med vand, sæbe og desinficerende vådservietter (det sidste er dog ikke en nødvendighed). Når huden er tør, påføres voksen hvorefter små områder med hår fjernes, som processen skrider frem. Hvis du er bange for smerten, er det bedst at tage en dyb indånding, før du hiver strippen eller den størknede voks af din hud. Dette ældgamle salontrick hjælper dig med at distrahere fra smerten i nogle få sekunder. Et andet trick er, at placere din hånd på det sted du lige har vokset. Presset kan hjælpe med at lempe smerten, og hvis du nogensinde har været hos en professionel, har hun hele sikkert prøvet det trick på dig før.

Effektiv voksbehandling

Hårene trækkes op med deres rødder, når du voksbehandler. Kosmetologer ved, at hårene hurtigt vil vokse tilbage, hvis man fjerner hårene ved hudens overflade. Det er vigtigt, at du tjekker dine Veet strips og Stripless voks efter for hårrødder, når du voksbehandler derhjemme. Det giver en indikation af, om du har trukket alle hårene med op.

Beskyttelse efter voksbehandling

Det er altid en smule smertefuldt efter en voksbehandling, hvilket dog plejer at aftage hurtigt. Du har sikkert også oplevet, at kosmetologen smører din hud ind i creme efter voksbehandlingen. Du skal egentlig gennemgå den samme procedure, når du foretager voksbehandlingen selv. Påfør en lindrende gel på huden, såsom Aloe Vera, der giver huden et beskyttende, helbredende lag.

Med de rette ingredienser og den rigtige viden, kan du blive din egen hudplejeekspert på ingen tid. Som en hver anden kosmetolog skal du huske ikke at fremskynde processen for meget. Prøv at tænde nogle duftlys, sæt dit yndlingsmusik på og sidst, men ikke mindst – slap af og nyd oplevelsen!