Fordelene ved Veet Essential Inspiration serien

Efter at du har gemt dine ben væk under bukser hele vinteren, er det rart at føle solen på huden og samtidig føle dig selvsikker, når solen endelig kommer frem igen.

Måske du ønsker at få dine ben til at se glatte ud, så du kan vise dem frem i din nye kjole eller måske vil du fjerne uønsket hår fra bikinilinjen, inden du skal tage en svømmetur på stranden. Hvis du har rigtig travlt med at blive klar og komme ud af døren, kan det være fristende bare at bruge en barberskraber - det er en billig, nem, gør-det-selv løsning, der kan gøres meget hurtigt og selv om det er en meget hurtig løsning, så er der også et par ulemper ved at bruge denne metode.

For det første vil barberskraberen skære hårene lige ved overfladen af ​​din hud, hvilket betyder at den eftertragtede glathed, er meget midlertidig og du vil hurtigere begynde at se genvækst, og så skal du gøre det hele forfra igen. Når du barberer hårene af med en barberskraber resulterer det i at hårene vokser tilbage igen med en stump ende, snarere end en tilspidset én. Det betyder, at det nye hår vil give en illusion af at være meget tykkere og skarpere end det var før. Du risikerer også at du kan komme til at skære i huden med barberskraberen mens du barberer ben, især hvis du samtidig skal skynde dig.

En anden mulighed er voksstrips, som kan tage lidt længere tid til at begynde med, men er mere effektivt i det lange løb, da det trækker håret ud, helt fra roden, hvilket betyder at det vil tage meget længere tid for håret at vokse tilbage igen og håret vokser tilbage meget finere end før. Voksstrips er fantastiske til at fjerne hår fra de fleste dele af din krop, hvad enten det er din ben, armhuler, bikiniområdet eller endda dit ansigt, voks strips kommer i mange forskellige former og størrelser! Kolde voks strips er meget nemme at bruge derhjemme, og du er i stand til at fjerne store områder af hår meget hurtigt. Voks strips laver heller ikke så meget rod, da voksen allerede sidder på stripsene.

Hvis hverken barbering og voksning er for dig, så er der også hårfjerningcreme, som du kan overveje, som er den mest smertefri metode af dem alle! Cremen spredes over området af hår, som du ønsker at fjerne, og cremen arbejder så for at opløse keratin protein i håret, som gør håret til en geleagtig substans, som nemt kan fjernes fra din hud, når du fjerner cremen! Denne metode klarer selv arbejdet, så når du har påført cremen kan du klarer nogle andre ting, såsom at børste tænder, indtil det er tid til at vaske cremen af!

Veet Essential Inspirations ™ sortimentet indeholder både Wax Strips (som lover op til 28 dage silkeblød glathed) og cremer. Voksen er lavet med 90% ingredienser af naturlig oprindelse. Det omfatter harpiks, som stammer fra fyrretræer og kølende, naturlig Aloe Vera, som er kendt for sine fugtgivende egenskaber. Disse ingredienser bidrager alle til at forlade huden fugtet og uimodståelig blød, efter din voksbehandling. Cremerne har en forfriskende duft og indeholder 'grapefrugtfrø olie, som også er kendt for sine blødgørende egenskaber.

Så hvis du ikke allerede har, hvorfor så ikke prøve noget nyt til din næste hårfjerningssession?