Fjern hårene under armene

Hårene under armene og på benene er de steder på kroppen, hvor vi fjerner mest hår. Hvis du beslutter dig for at fjerne hårene under dine arme, vil du højst sandsynligt skulle gøre det regelmæssigt - hvis ikke hver dag. Det kan uheldigvis tilføre yderligere stress til områderne, da det er et af de mest følsomme områder på kroppen. Der er flere forskellige måder at gribe hårfjerningen under armene an på, så vi har kigget på de tre mest almindelige, så du kan afgøre hvilken mulighed, der er bedst for dig.

Barbering

Barbering er den absolut mest anvendte hårfjerningsmetode. Da dens form for epilation (fjernelse af hår over hudens overflade) involverer at bevæge en skarp klinge henover området for at skære hårene væk så tæt på roden som muligt. Det kan forståeligt nok medføre små snitsår og slid med tiden, især hvis det gøres hver dag. Så selvom det er den hurtigste og mest praktiske hårfjerningsmetode for mange mennesker, og hvis det kræver adskillelige omgange for folk med følsom hud eller tykkere hår, så er det ikke den bedste løsning.

Voksbehandling

Voksbehandling er en form for epilation, hvilket betyder, at hårene fjernes helt nede ved rødderne. Denne dybdegående form for hårfjerning betyder, at det tager meget længere tid for hårene at vokse ud igen; op til fire uger. Før i tiden var voksbehandlinger noget, der skulle gøres i en salon, men nu er der nogle gode muligheder der gør, at du kan få disse resultater derhjemme, både med varme og kolde vokse. Voksbehandling er kun velegnet til hår, der er længere end 2 mm., dog helst ikke længere end 5 mm. Denne metode er derfor ikke den bedste for folk, der gerne vil være fuldstændig fri for hår hver dag.

Hårfjerningscremer

Hårfjerningscremer opløser hårenes proteiner lige under hudens overflade, så de ganske enkelt knækker af, når cremen vaskes af. Denne metode kan holde dig fri for stubbe i op til fire dage, hvilket er længere tid end ved barbering, og de hår, der vokser tilbage med tiden er blødere. Dette gør, at du vil ikke lægge mærke til, når hårene vokser ud igen på samme måde som før. Denne metode kan være lige så simpel og praktisk som barbering, og du kan endda gøre det i badet. Vi foreslår, at du tester cremen på et lille stykke af din hud på en anden del af kroppen først for at se, hvordan den reagerer, før du bruger den på følsomme områder som under dine arme.

Som du kan se, er der en række muligheder, der alle har fordele og ulemper. Det er derfor bedst at prøve nogle forskellige metoder for at finde lige dén (eller de) metoder, der passer bedst til dig.