Find den type øjenbryn der passer til dig

Øjenbrynene er en af de mest undervurderede dele af din krop, da de er en vigtig bestanddel, når man udtrykker følelser og er med til at gøre dig til den du er. Det kan dog være svært at vide hvilken form, der passer til dig, men lige meget om du er velsignet med tykke og buskede eller små og nydelige øjenbryn, så kan du være sikker på, at de er tilpasset til dit ansigt. Vi har fundet fem forskellige ansigtsformer, der viser hvilken velholdt øjenbrynstil, der passer bedst til de forskellige typer af ansigter. Vi har også fundet nogle navne på forskellige kendte ansigter for hver af formerne, som du kan bruge som bryn idoler. Vi giver dig også nogle råd til, hvordan du kan få det fulde udbytte ud af dine øjenbryn med Veet.

Langt

Den lange ansigtsform udstråler ren elegance. Målet er at undgår, at få ansigtet til at se længere ud, når man former brynene, så de passer til ansigtsformen. Det kan undgås med tykke, flade og horisontale bryn. De opbryder ansigtet, og de forhindrer øjet i at flakke op og ned.

Bryn idoler

Jennifer Connelly

Dovima

Jessica Brown Findlay

Firkantet

En firkantet kæbe er et markant træk, der minder om klassisk skønhed fra Hollywood. Man skal dog huske, at dens kraft godt kan tiltrække fokus. Du kan enten finde en balance via et tykt, stærkt bryn eller opbløde det med blide kurver.

Bryn idoler

Keira Knightley

Marilyn Monroe

Sophia Loren

Ovalt/rundt

Denne ansigtsform er opbygget med bløde linjer, og kan derfor ofte virke meget sensuelt. Derfor blev denne form ofte forskønnet i klassiske malerier. Den ideelle øjenbrynform er en bue med bløde skråninger, der skaber kontrast og komplementerer kurverne.

Bryn idoler

Lily Collins

Megan Fox

Maria Callas

Hjerteformet

Denne ansigtsform anses ofte for at være den sødeste, men skønheder som Grace Kelly har bevist, at den også kan være slående som en hver anden form. En kraftig overfladisk kurve på brynet, skaber kontrast til vinklen på din kæbe og mildner effekten.

Bryn idoler

Halle Berry

Carey Mulligan

Grace Kelly

Diamantformet

Det diamantformede ansigt kan ofte give dets ejer et eksotisk udseende, og tilhører nogle af de smukkeste kvinder i historien. Brynet befinder sig nemlig på det bredeste stykke af ansigtet, der kan opbrydes med bløde kurver, der går op og ned, der mildner vinklerne.

Bryn idoler

Emma Watson

Lauren Bacall

Jessica Alba

Sådan får du looket

Der er mange måder du kan tæmme dine bryn på, der egner sig til folk med forskellige budgetter og smertetærskler! Ved at benytte en voks som Veet Precision Wax, får du den mest behagelige måde at fjerne ansigtshår derhjemme - uden postyr og med let vedligeholdelse. Det påføres forsigtigt på området, så du kun fjerner de hår, du ønsker, og med et enkelt træk er du nu tættere på at få de perfekte bryn.