Ferie Touch Ups

Med feriesæsonen lige rundt om hjørnet, er kvinder over hele landet ved at blive klar til at slippe hverdagen for at slappe af i solen. Med tanken om at tilbringe din dag på stranden, er der så mange ting at tænke på, før du forlader hverdagen. Hvilket tøj skal du pakke? Har du brug for at købe noget nyt? Hvilke skønhedsprodukter har du brug for at have med dig, for at få en god ferie?

Du skal bruge alle de grundlæggende ting, fra kjoler til sko herunder stiletter selvfølgelig, shampoo og balsam. Der er også solcreme, deodorant, tandpasta og måske en lille smule make-up også... Men tænker du også på, hvordan du vil vedligeholde din hårfjerningsrutine, mens du er væk på ferie?

Du kan få dine ben vokset inden du tager afsted og være rolig ved at vide, at de vil være hårfri i de næste par uger, det vil sandsynligvis vare hele din ferie. Men hvad med nogle af de områder der er lidt sværere at styre? For eksempel kan du fjerne hår fra bikinilinjen, før du tager afsted, men du skal være forberedt på at undgå enhver forlegenhed, hvis du misser et område. Du ønsker ikke at tage din bikini på og se at der er et par omstrejfende hår, der ikke skulle være der. Ønsker du at føle dig glad og tillidsfulde med hvordan du ser ud, så kan Veet ny Sensitive Precision ™ Beauty Styler være det perfekte tilbehør til at smide ned i din kuffert for at sikre, at du aldrig ender i den situation.

Lige så snart du ser uønsket hår, vil denne brugervenlige elektriske trimmer fjerne dem for dig.

Oplev blid, præcis og hurtig hårfjerning, trimmeren fjerner hår uden frygt for skrammer, da knivene ikke kommer i direkte kontakt med huden. Hvis du ønsker at barbere* hårene, så bruge højspræcision bikini trimmer hovedet uden kam for en tættere barbering *. Hvis du blot ønsker at trimme hårene til den samme længde, så sæt den passende kam på trimmeren. Når du er færdig og din bikinilinje er hår fri, så børst hårene fra knivene med rengøringspenselen, læg trimmeren tilbage i posen og pak den væk igen!

Trimning af bikinilinjen med den elektriske trimmer har flere fordele, trimmeren kan også bruges på dine øjenbryn, da der er to hoveder og to kamme i pakken (det større hoved er til bikini, ben og under armene - Blyanthovedet er til øjenbryn). Bare skifte hovedet for at trimme øjenbrynet, sæt den specialdesignet kam på og beslut hvilken længde du ønsker at brynet skal være - kammen har to sider, så du kan vælge mellem 2 mm eller 4 mm længde. Kør trimmeren langs dine øjenbryn, og det vil skære alle hårene til samme længde. Du kan også fjerne uønskede hår på samme måde, som du ville gøre med bikinilinjen, ved bare at bruge trimmeren uden kammen.

For noget, der kan være så nyttigt, vil denne styler altid have en plads i din toilettaske, da der ikke er nogen grund til at gå nogen steder uden den! Bare husk at pakke solcremen også.

* Ansvarsfraskrivelse: Klipper håret til 0,5 mm i længden