Få uimodståeligt glat hud med Veet voks strips

Silkebløde, smukke ben, er især eftertragtede om sommeren. Der er altid mulighed for at bære korte nederdele og badetøj for at vise dine hårfrie glatte ben frem i solen og nu det også let opnås med disse tips til at få glatte og smukke ben.

Ton dine muskler

Hvis du ønsker at tone dine ben, men ikke ønsker et medlemskab i træningscentret, så hvorfor ikke stige af toget et par stop tidligere på vej hjem fra arbejde, så du kan tilføje nogle ekstra skridt til din dag? Eller du kunne bruge lidt tid på squats derhjemme hver aften. Du kan lave dem, mens du ser tv. Eventuelle ekstra øvelser vil hjælpe med at definere dine benmuskler og gøre godt for din generelle sundhed.

Hårfjerning 

Hvis du planlægger at tilbringe hele sommeren i shorts og nederdele så ønsker du sandsynligvis ikke at skulle tænke på hårfjerning hver eneste dag. Brug den rigtige teknik til at slippe af med hår i første omgang, og så behøver du ikke tænke på hårfjerning hver dag.

Voks er en af de hårfjerningsteknikker der holder hårvækst i skak i længst tid, da hårene trækkes ud ved roden og det tager derved længere tid for hårene at vokse tilbage. Det er også meget let at gøre selv derhjemme. Veet Essential Inspirations ™ Wax Strips giver dig langvarig glathed i op til 28 dage.(1) Voks stripsene indeholder harpiks der stammer fra fyrretræer og Aloe Vera, som forlader din hud fugtet og uimodståelig blød bagefter.

Eksfolier

For det bedste resultat, skal du exfoliere din hud dagen før du din voksbehandling – dermed fjerner du alle døde hudceller fra overfladen. Dette sikrer at voksen klæber bedre til håret og fjerner håret så effektivt som muligt, snarere end blot at trækker de døde hudceller af.(2) God eksfoliering hjælper med at genopbygge huden og efterlader dig med friske, glatte ben og en sund glød, plus ved at fjerne alle de døde hudceller, betyder det, at dine ben er i perfekt stand til at få en jævn farve, når du ligger på stranden – Glem ikke solcremen!

Fugt

Efter dit badekar eller brusebad og mens du stadig lidt fugtig, hvorfor ikke påføre din hud en lækker fugtighedscreme, for at få fugten tilbage i huden og pleje den. Dette bør efterlade dig med dejlig skinnende hud – som også ser sund ud.

Forkæl dine fødder

Afslut dine nu synligt glatte ben med en smuk pedicure på dine fødder. Start med at lægge dine fødder i blød i varmt vand og give dem en skrub i cirkulære bevægelser, især omkring hælene og hver tå, for at fjerne hård hud. Skyl dine fødder og tør dem. Fil dine negle, så de er samme længde, fjern gammel neglelak og slut af med en frisk neglelak i din yndlingsfarve!

 

(1)  Gælder kun for Veet voks. Tilfredshedsundersøgelse foretaget af BIOPHYDERM i 2007 med 30 frivillige forbrugere.

(2)   http://beautyeditor.ca/2014/06/23/how-to-wax-your-legs