Få tips til at forme dine øjenbryn her

Øjenbryn bør aldrig undervurderes - som et meget væsentligt ansigtstræk, dine øjenbryn har magten til at ændre dit udseende. Øjenbryn indrammer ansigtet samtidig med at være et kraftfuld statement og fremhæve dine øjne. Følg vores guide til at få de naturlige defineret øjenbryn, som du altid har drømt om, og en stil, der passer til dig.

Finde din perfekte form

For at komme i gang, skal du finde ud af, hvor dine øjenbryn skal begynde ved at holde en blyant op mod siden af næsen og markere det punkt, hvor de skal starte. Hold blyanten op fra samme sted på din næse til slutningen af dit øje for at se, hvor dine bryn skal ende. For at se hvor buen skal være, skal du kigge der hvor blyanten fra din næse, passerer hen over kanten af din pupil.

De perfekte formede øjenbryn der passer til dig, afhænger af formen og dimensionerne af dit ansigt. Et tyndere bryn vil give illusionen af et kortere ansigt, hvor meget buede, kantede bryn fungerer godt for at tilføje definition og definere knoglestruktur.

Fjerne uønskede hår

Der er mange måder at fjerne uønsket hårvækst, og dermed skabe den ønskede brynform. Voks er en meget almindelig praksis; det samme er threading, men disse teknikker kan være svære at mestre, og kan være dyrt, det ofte er bedre at overlade det til de professionelle. Hvis du er på udkig efter en nem, hjemmeløsning, hvorfor så ikke prøve den nye Veet Sensitive Precision ™ Beauty Styler.

Med et præcisionshoved specielt designet til bryn, giver den elektriske trimmer dig mulighed for præcist at trimme og forme ethvert uønsket hår og give dig de ønskede definerede øjenbryn, og så endda der hjemme. Du vil ikke blive efterladt øm og der er ikke nogen frygt for at skære dig selv, da knivene ikke kommer i kontakt med din hud. Der er endda en længdekam, som du kan sætte på styleren for at sikre, at du trimmer alle hårene i samme længde. Det er meget simpelt og let at bruge.

Husk at tage et skridt tilbage for at få et ordentlig perspektiv på, hvordan hele dit ansigt ser ud mens du fjerner hår. Efter trimning er færdig, børster du dine øjenbryn opad.

Udfyld dine bryn

Nu hvor du er tilfreds med formen, hvad så med dybden? Ved fine tynde bryn, kan du overveje at bruge make-up til at udfylde dem. Øjenbrynsblyanter eller pudder er fantastiske til at udfylde eventuelle huller mellem hårene. Buen og enden af ​øjenbrynet er ofte mest defineret og mørkest, så disse er gode dele at starte ved. Den indre del, mod midten af ​​dit ansigt skal se mere blødt og naturligt ud.

Når du bruger en blyant, så vælg en lignende farve til dit naturlige hår og brug korte strøg, derved er det let at udfylde eventuelle tomme områder. Blend farven, så den ikke er for intens. Hvis du ønsker at bruge pudder i stedet; kan du bruge en vinklet pensel til at påføre pudderen med retning af hårvæksten for en skarp, præcis linje. Brug derefter en spoolie børste (en ren mascarabørste) til at sprede farven jævnt over dit bryn bagefter. Dette vil give dig et mere naturligt look. Du kan fortsætte med at tilføje pudder og børste det ud, indtil du er tilfreds med dit udseende. Når du er færdig, sætter du brynene på plads med en bryngel.

Du skal ikke bekymre dig, hvis dine øjenbryn er ikke helt identiske, når du er færdig og ikke skal ikke forsøge at gøre dem identiske – Husk at øjenbryn er søstre, ikke tvillinger, så kan de stadig se smukke ud sammen, selv om de ikke er helt ens.